Mervenin Ayesray tam tersine cinsiyetten önce haberim yokken sadece pasta tatlı yiyodum birde meyve 😄 ama kızçem oluyor😍
Rabismail Ayesray kesinlikle hurafe bunlar ben kıza hamileyim ve hamile kaldığımdan beri canim tatlıdan başka birşey istemedi
semrakarahan Ayesray bende baslarda tatli tuketmiyordm ama hamila kalmadan önce cok tatli yiyen biriydm simdi de yiyorm ama eksi gibi degil eksili seyler daha cok istiyor canim kizim olucak bnmde 28 haftaligiz
Nusema25 Ayesray bn limu agzima surmedim 5 aydir ama tursu suyunu tabakla iciyodum kiz insallah🤗oglumdada limin yiyiyodum hic sevmezdim normalde ama....
kaylar1w Ayesray benim bebegim kiz suan 38 haftaligim ve kilolarca tatli yedim hala da yiyorum hic eksi yemedim 😇
Tiredmother Ayesray 32. Haftamdayım başından beri hep tatlı yedim normalde hiç sevmem ama hamilelikte 4 5 dilim baklava yediğimi biliyorum😄 normalde yarım dilim ağır gelirdi
arslansedaa Ayesray bende eksi yiyordum ama oglum olacak bende tatli veya eksiyle hiç alakasi yok onu düşünerek kız olur diye dusunme cnm
Burcuveburcum Ayesray ilk 3 ay aşırı ekşi yedim şimdi 4. Ayımdayım azar azar tatlılara da gözüm gidiyor kızım olacak kısmetse ama bunun onunla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk kızımda hep tatlı yemiştim
Ebruliiii Ayesray kilo kilo ayva ekşi elma tükettim 😁 ama ilk cinsini öğrenene kadar hep içimden erkek geçiyodu ters köşe yaptı 🥰🥰🥰
Bebekveben İlk başta çikolatadan tatlıdan tiksinirdim hatta yiyen gördüğümde bile midem bulanırdı. Limon, ayva, turşu yedim hep ama 16.haftadan sonra tatlı da yemeye başladım kızım olacak inşallah
Shylkyc Ayesray alakası olduğunu düşünmüyorum ama limonla yeşil elmadan başka şey midem almıyor kızım olacak ☺