Momlife_ Neler aldınızzz Zıbın,alt,uzun kollu takım,tulum kaç adet aldınız? Çorap da aldınız mı? Ben çorap,zıbın,uzun kollu takımlar,alt,birkaç tane tulum ve ağız mendili aldım. Şapkalar eldivenler takımın içinde vardı ayrı olarak almadım.
zngns Momlife_ çorap aldım 6 7 tane var sanırım hava sıcakta olsa belki ilk günler flaan giyer ellerine de giyer dedi arkadaşlar eldiven yetersiz gelirse
zeymoms3 Momlife_ bende yaz bebeği olcagı için haziran 25 doğum gözükküyor normal olduğu için temmuza kayabilir hep kısa kolllu tulum uzun kollu tulum penye olucak iekilde 5-10 aldım çorapta aldım oğlumdan kalma var oda yaz bebeği bez aldım battaniye 2 adet müslin 2 adet penye olucak şekilde şapka eldiven hastane odası içinde süsleri kendim yaptım isiminide karar verdim bitek çikolatalları kaldı
ikibebe Momlife_ Benim ikinci gebeliğimde doğum 1 hazirana denk gelmişti. İlk 1 buçuk ay uzun kollu ince takımlar ve tulumlar giydirdim. Sonra kısa kol ve askılı giydirdim. Şu an 3.gebeliğim haziranın sonu gibi görünüyor doğum. Hiçbirşey almadım çünkü kızımdan kalan bir sürü takımlar ve tulumlar var. Yine aynı şekilde giydiririm büyük ihtimalle. Sadece 1 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum.
Momlife_ Şortlu askılı takım 1 tane de Müslin aldım bir de şortlu tulum birkaç tane daha almalı mıyım bunlardan
bsrelif Uzun çorap aldım ben kısa olanlar çıkıyor dediler. Ağız mendilini e bebekten aldım. Trendyoldan bolca ağız önlük fuları aldım çıt çıtlı çok iş görüyor onlar
Momlife_ zngns en kafa karıştırıcı da ayı bir de ayaklı olduğu için çok giydiremezsin büyür diyenler de var ayaksız da almalı mıyım bilmiyorum
bsrelif Momlife_ bende ilk kısa aldım sonra arkadaşım dedi uzunlardan al bunlar hiçbir işe yaramıyo diye öyle aldım bende. Sizin doğum ne zaman
Momlife_ zeymoms3 kısa kollu tulum kaç ay alınmalı ben 1 adet yenidoğan aldım ama kalıbı büyük diye öyle aldım genelde 0-3/3-6 ay alıyorum
Momlife_ zeymoms3 bende 15 adet zıbın var şimdilik kol boylarını hatırlamıyorum ama genelde kalın askılı yeterli mi sizce kısa kol da var ama dediğim gibi sayısını hiç hatırlamıyorum
zeymoms3 Momlife_ benim oğlumdan kalma var canım yeni almadım ama yaz bebeği olucagı için emiyor ve kusuyord elinizde 10 15 tane olsa yeter
zeymoms3 Momlife_ yeter kısa kollu tulumda ben ayaklı ayaksız olucak iekilde 10 tane yeter diye düşünüyorum lazım olursa alırız e bebekten