1melekannesi3858 ftmnr38 hayır kanama yaşamadım ama lekenme yaşadım onun içinde zaten doktor progestan ve iğne felan vermişti geçmişti
edayldrm210 frambuazlicheesecake canım sen Kayseri’de misin. Bende serklajliyim ikiz gebelik hatta benim yengem felan da hep serklaj oldu Kayseri’de özel muanede zeki yılmaz var 3 senedir ben hep ona gittim aile doktorumuz gibi bir şey oldu işinin ehli gerçekten iyi bir doktor sen sürekli takipte mi gideceksin yengem serklajla 38 haftaliga kadar gitti ben şuan 24 haftaligim çok dikkat ediyor bu tür konularda
bbz Canandemirtas cnm özel kliniği var Dicle üniversitesi hastanesininde hocası alanın uzman şuan tek güvenebileceğim doktor bu klinik numarası 05078082476 iletişime geçebilirsiniz
Canandemirtas bbz teşekkür ederim şuan gebelik yok ama olduğunda bakacağım bende iyi bir doktor arayisindayim
frambuazlicheesecake edayldrm210 evet canım kayserideyim. zeki bey mi yaptı serklajınızı? Hangi aşamada yaptırmıştınız yani kaçıncı haftada? Benim geç kalınmıştı yapılabilecek birşey kalmamıştı 18. Haftama girerken açılma olduğunu öğrendik hem açılma vardı hem kese aşağıdan görünmeye başlamıştı
edayldrm210 frambuazlicheesecake ben 16. Haftamda yaptırdım evet zeki hoca yaptı benimkini. Yengemin iki hamileliğinde de yine zeki hoca serklajini yaptı ben çok memnunum şuana kadar herhangi bir sorunum yok çok şükür. Normalde 12. Haftamda yapacaktı ikiz gebelik felan olunca benim dişim enfeksiyon oldu o yüzden onu bekledim 16. Haftamda yaptı
edayldrm210 frambuazlicheesecake ikiz gebelik benimki önlem amaçlı atıldı. Daha önce de bir gebelik yaşadım bebeğim gelişmedi maalesef kürtaj oldum
frambuazlicheesecake Kayseri abdominal/vajinal serklaj için işinin ehli doktor önerisi destek lütfen????
frambuazlicheesecake Raana sağol canım😞 ben de acil serklaj olacakken doktor engel oldu tutmaz dedi sana yazık dedi. Bir bildiği varmış demek ki. Ben de bundan sonra gebelik olursa ne yapayım diye araştırma içerisindeyim. Abdominal yaptırmayı düşünüyorum daha garantiymiş. Sen hamile misin şuan? Değilsen abdominal serklajı araştır bir de. Vajinal serklaj da ileti haftalara götürür ama ben tekrar böyle bir risk almak istemiyorum. Senin de başın sağolsun bu arada
Raana Ben de Kayserideym,ilk gebeliğimde 22 haftalık acil serklaj olmuştum,11 milime düşmüştü rahim ağzım. Bir hafta sonra patladı dikişlerm