Cansin_01 Gulceefe-00 cuma günü adet günüm o güne kadar sabretmeye calisicam canım çünkü ovitrella vurulduğum için o teste yansır diye düşünüyorum durduk yerde uzulmeyeeyim diyorum. Sizler hemen yapıyor musunuz
aylagok Gulceefe-00 kasık ağrısı bende de oluyor çok az göğüs ucu hassasiyeti var ama progestan yan etkileride olabilir 2 gündür hafif baş ağrısı var hormonlar yükselince olabiliyormuş o kadar ilacın etkisinden olabilir diye düşünüyorum 🤨
Gulceefe-00 aylagok olabilir belki de bende sadece arada olan kasık ağrısı başka bir şey yok mecbur doktorumun dediği tarihe kadar bekleyip sonra test yapacağım nasip kısmet
Cansin_01 zeynep585 ovitrella da HCG bulunduğu için gebelik belirtisi diyemem ama diğer aya göre bu ay akıntım fazla yoksa her şey geçen ayla aynı düzende gidiyor.
nunusunbloguu Ben de 8 nisanda aşılama yaptırdım. 3 yumurtam gelişmişti 22,20 ve 16 mm şu an progestan kullanıyorum olduğumdan beri ara ara kasık ağrılarım devam ediyor. 20 nisanda kan tahlili için çağırdı doktorum. Umarım hayırlı sonuçlar alırız 💐
Gulceefe-00 nunusunbloguu benim doktorum sanırım garantici davranmış 7 Nisan’da aşılama yapıldı 14 gün sonra kan ver dedi sizin doktorunuz 12 sonra kan için çağırmış inşallah bu ay hepimizin tutar ilk aşılamanız mı?
esavas27 nunusunbloguu eee o zaman beraber bekleyelim bende 8 nisanda yaptırdım 18.9 ve 17.2 mm boyuttaydı yumurtalarım dün kontrol vardi ikisi de çatlamış dedi doktor olumlu konuştu olur dedi
nunusunbloguu @Gulceefe-00 evet ilk aşılamam sizin? Aslında bana da erken geldi belki kanda çıkmaz diye korkuyorum belki ben de 14.gün giderim negatif görmekten çok yoruldum artık 🥲
Gulceefe-00 nunusunbloguu benim de ilk aşılama hiçbir sorun yok iki yıldır gebelik olmayınca aşılamaya karar verdik sorun olacak tek şey 3 cm çikolata kıstım var ama daha önce doğal yolla gebe kaldım bir çocuğum var ama ikinci olmadı inşallah Rabbim aratmaz hayırlısı ile aşılma tutar siz de ben de güzel haberi alırız önümüzdeki hafta
Gulceefe-00 Cansin_01 bana da doktor aşılamadan 14 gün sonra kan ver dedi öncesinde ben de test yapmayacağım aynı iğneden vurulduğum için test yanlış çıkar boşuna ümitlenmek istemiyorum
Cansin_01 Gulceefe-00 en doğrusu bu canım bide ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu kez sevinirim inşallah olumlu olur hepimiz için 🤲🏻
nunusunbloguu @Gulceefe-00 inşallah Allahım hayırlısıyla güzel sonuçlar almak nasip etsinn 🤲 belirtiniz var mı benim kasıklarımda batma gibi ağrı oluyor ara ara başka bir değişiklik yok şu anlık
Gulceefe-00 nunusunbloguu iki gün önce hafif bir kasık ağrısı vardı ama onun dışında hiçbir belirti yok 😅
esavas27 Cansin_01 senle ben iğne yazan her yerdeyiz 😂bende 8 Nisan çatlatma oldum 18.9 ve 17.2 mm yumurtam vardı dün doktora gittim ikisi de çatlamıs dedi verdiğim ilişki günlerini tutturduysan olur dedi Klomen de kullanmıştım
Cansin_01 esavas27 😅😅 napim ayy benimle süreci takip edenlerle birlikte ilerleyim istiyorum🥰 bende klomen kullandım günde bir adet olmak üzere 5 gün içtim.
Gulceefe-00 esavas27 ben de 7 Nisan’da aşılama oldum inşallah güzel haber alırız sabırsızlıkla önümüzdeki haftayı bekliyorum