Gulceefe-00 Kızlar bu tarihlerde aşılama yaptıran var mı? Beraber bekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırız.
aylagok Merhaba 4 nisanda aşılama yaptırdım 18 nisanda kan testi için çağırdı doktorum ilk aşılamam ikinci çocuğum siz hangi tarihte test vereceksiniz
Gulceefe-00 aylagok ben de 7 Nisan’da aşılama yaptırdım. Benim de bir çocuğun var ikinci çocuk için ilk defa aşılama yaptırdım doktor 22 sinde kan ver dedi bekliyorum inşallah hayırlısı ile tutar.
Gulceefe-00 aylagok bana da duphaston verdi iki kutu sabah akşam iç dedi 14 gün sonra da kan ver dedi
Gulceefe-00 zeynep585 benimde her iki tarafta birer tane yumurta vardı o şekilde aşılama yapıldı. Sizin aşılama hangi gün yapıldı umarım hepimiz hayırlı haberleri alırız
aylagok Benim 2 yumurta büyüdü doktorum 3 yumurtadan fazla olmasını istemeyiz çünkü ikiz üçüz olasılığıda olabiliyor dedi 2 yumurtayla aşılama yapıldı yani yumurtanın fazla olması şansı arttırabilidiği gibi ikiz olma olasılığınıda arttırıyor
aylagok zeynep585 benim ilk aşılamam 6 yaşında çocuğum var bir süre denedik olmayınca tedavi sürecine geçtik inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Gulceefe-00 aylagok benim kızım da beş yaşında 2 yıla yakın denedik olmayınca tedaviye başladık umarım hepimiz hayırlı haberler alırız psikolojik mi bilmiyorum ama bugün niyeyse kasık ağrım var biraz da bel ağrısı
aylagok Gulceefe-00 kasık ağrısı bende de oluyor çok az göğüs ucu hassasiyeti var ama progestan yan etkileride olabilir 2 gündür hafif baş ağrısı var hormonlar yükselince olabiliyormuş o kadar ilacın etkisinden olabilir diye düşünüyorum 🤨
Cansin_01 Kızlar benim aşılama değil ama çatlatma iğnesi vurdum 2 Nisan’da. İki tane yumurtam vardı vurmadan bir gün önce 19mm ve 15mm.. 22 aydır gebelik istiyorum inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay o güzel haberi alırım olursa daha ilk çocuğum olacak
esavas27 Cansin_01 senle ben iğne yazan her yerdeyiz 😂bende 8 Nisan çatlatma oldum 18.9 ve 17.2 mm yumurtam vardı dün doktora gittim ikisi de çatlamıs dedi verdiğim ilişki günlerini tutturduysan olur dedi Klomen de kullanmıştım