meltemmustafa Kızlar 5 günlük lohusayım memelerim yara oldu silikon uç aldım yine de geçmiyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
1cey meltemmustafa bunun için özel kremler var onlardan kullanabilirsin eczanede var. Bide tahinin yağını duydum
sarilale123 meltemmustafa nemli kalınca çatlıyor diyolar maalesef çoğu insan yaşıyor. Bana annem ayvanın çekirdeklerini çıkartıp kaynatıp soğutulmuş fincanın dibindeki çok az suya koymuştu jel gibi bir şey olmuştu o. Onu sürdüm fayda etti
meltemmustafa 1cey lansinoh sürüyorum doğumdan önce de kullandım tahin yağına da dün başladım ama geçmiyor 😟
1cey meltemmustafa ben Bepanthol kullanmıştım kremim yoktu, iyi gelmişti 😅 başka hiç bilmiyorum vallahi lansinoh da çok ovuyorlar aslinda
Elisa0110 meltemmustafa ebe söylemişti bana da sütünü hem emzirmeden önce hemde sonra sür demişti sonra sürünce hemen çamaşırını giyme süt biraz kurusun öyle giy demişti
Elisa0110 meltemmustafa inşallah faydası olur canım pes etme denemeye devam et öyle faydasını görürsün
havvaheybeci meltemmustafa canım benim de çok olmuştu ilk bebeğim de. Ne yapsam geçmedi. Krem sürdükten sonra gümüş kapak kullanmanın faydası oldu. İstediğin kremi sür sonra gümüş kapağı kullan kıyafetin temas etmesin diye. ~~~~