mimozakahvecisi annelikoo benim de 6+1 çarşamba günü çağırdı doktorum kontrole inşallah kalp atışını duymak için benim de ara sıra kasık ağrısı harici bulantım yok çok şükür
edasahan7 mimozakahvecisi umarım duymuşsunuzdur durumunuz nedir benimde hiç bulantı yok yarın gidicem hastaneye
Aysekaram Bana kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi haftaya cumartesi gideceğim.ama benim çok ağır geçiyor. Bulantı tiksinti çok kötü durumdayım🥹
aknrhsn Bende bugün tam 6 haftalık oldum ilk öğrendiğinizde beta değeriniz kaçtı acaba kaç haftalık öğrendiniz
Nedbur nur_cill Bende gecikmemin 4. Günü 65 ile öğrendim henüz hastahaneye gitmedim çarşamba randevum var 7+4 oluyorum uygulamaya göre acaba bebek oluşmuşmudur
annelikoo nur_cill keseye inmemiş daha 🥹 kese büyümüş normal ama bebek henüz yok dedi 10 gün sonra gel dedi
Nedbur nur_cill inşallah canım sanki geç döllenme gibi geliyor bana emin olamadım o yüzden gecikmeme göre beta daha yüksek olmalıydı ya ilk gebeliğimde regl günü 800 lü bi değerle öğrenmiştim bu biraz düşüktü inşallah görürüm
adelajda Bende 7+ 0 da gittim tüp bebek benim ama bebek ve kalp atışı yoktu bu hafta tekrar gideceğim 5. Haftaya göre kesem güzel büyümüş doktor 1 hafta sonra gel dedi çok stresli bir süreç