melakin zeynepakbaba Serklajım da yok haftan büyük dedi atmadılar kalbım agzımda saatleri günleri sayıyorum
tahamommy zeynepakbaba benim bi arkadaşımda 26 haftalık doğum yaptı 800 gr dı 3 aya yakın küvezde kaldı şuan 3 yaşında yürüyor sadece gözlerinde sıkıntı var o da ihmalden oldu birazda, inşallah bebişinize hemen kavuşursunuz 🌸
3oglanannnesi zeynepakbaba 28 haftalık doğmuştu ikizlerim şuan 10 yaşındalar sağ salim kucağına alırsın inşallah
Nazlikiz_ zeynepakbaba arkadaşım 27 haftalık doğum yaptı maşallah hiç bir sağlık sorunu geçirmedi bebişi şimdi 5 yaşında okullu oldu ve gelişimi hep dahada önde oldu hiç endişelenmeyin. Allah sağlık şifa versin size bağışlasın
zeynepakbaba Canandemirtas ilk gebeliğimi kaybettim bundan dolayı atıldı ve 2 tane atıldı bir 13 haftayken 2 de 23 haftada
Canandemirtas zeynepakbaba anladım benim de bir komşum 29 haftalık doğum yapmisti 1 kilo doğdu bir kaç ay kuvezde kaldı suan iyi çok şükür insallah sizinde böyle güzel ilerler alırsınız kucağınıza kısa zamanda