zeynepakbaba Merhaba bugün tam 4 hafta oldu 26 haftalık doğum yaptım serklajlıydım suyum geldi 900 gram olarak dünyaya geldi ve şuan 1080 gram rabbimin mucizesi durumu yaşayan bilen var mı dertleşmek istiyorum
orhismommmmmm zeynepakbaba çok yakın arkadaşım da 26 haftalıkken doğum yaptı sımdı bebişi 1 yaşında maşallah yürüyor
Yesilady zeynepakbaba ben 2023 yılında yaptım 860 gramdı. 66 gün küvözde kaldı. Haziranda 3. Yaşına girecek 🌸🌸🌸
zepstory zeynepakbaba ablam 2018 de 930 gr doğum yaptı. Bebek 800 grama kadar düştü. 72 gün kuvözde yattı. Herhangi sağlık problemi yaşamadı. Şu an akranlarına göre farkındalığı algısı çok daha yüksek bi çocuk. Yeğenim olduğu için söylemiyorum ama fiziksel ve bilişsel olarak akranlarına göre gözle görülür derecede önde. İçinizi rahat tutun bebeğiniz gayet iyi olucak sadece biraz zamana ihtiyaç var annesi 😻
yeliz1923 melakin Yanlış anlamazsanız açılmanız olduğunu anladınız mı yoksa doktor muayene mi etti ben kabız olduğum da ıkınıyorum sanki alttan açılma gibi bir şey de oluyor korkuyorum 😑
melakin yeliz1923 doktor, önce kaarından bakarken gördü hunilesme şeklinde sonra alttan vajinal ultrason ve elle muayene
melakin yeliz1923 zaten acılma olurken ufak ufak sarı ve kan lekeli uzun mukus geliyor öyle birşey yoksa korkmanıza da gerek yok
mutl zeynepakbaba benim arkadaşım 24 haftalık 640 gram olarak oğlunu dünyaya getirdi. Şimdi 2 buçuk yaşında çok sağlıklı ve yaşıtlarından farksız bir çocuk . O yüzden içinizi ferah tutun
melakin zeynepakbaba Serklajım da yok haftan büyük dedi atmadılar kalbım agzımda saatleri günleri sayıyorum
miracsevim zeynepakbaba maşallah Allah bağışlasın, gönlünü ferah tut bol bol dua et. eminim çok zordur ama bak bir sürü güzel yorumlar yazılmış seninde kaderin güzel olsun