Eboz habibeglll Bilgili ama.kalabalık.çok.gelen var ne ara girip çıkıyorum.pek.anlamadim.soru sor cevapliyor ama başkasıyla konusuyor kalıyorum.oyle beni bitirmeden.başkasına gecmese iyi ama.oda duruma.gore çok gelen var elinden.gelen birşey de olmuyor ozelde 1 tane anlamadim.yani ozel istesek.tek hastahane secme şansı da iyi degil duruma gore olmadı orada doğum yaparım yoksa ozel her kosulda avantajlı da
habibeglll Eboz maalesef tek seçenek var seçemiyoruz, evet gerçekten o kadar saçma ki içeriye 4 5 kişi aynı anda alınıyor. Derdini bile anlatamıyorsun
susaminko habibeglll askeri personele yüzde 10 indirim var muayene ücretinde ama doğum ücretinde yok sanırım
kzasl Eboz bugün sordum. Sadece doğum paketi ( oda süsleme, fotoğraf çekimi, albüm yapımı, magnet, bebek için kıyafet çanta, kek kurabiye lohusa şerbeti) 39.450 dediler
hsmerve Eboz Paket halinde sezeryan doğum için 44 denilmişti bize de muayene ücretinde TSK indirimi oluyor ama doğum da geçerli değilmiş
Eboz hsmerve Pahalı valla en iyisi devlet diyorlar ilgiliymisde Bizde tsk personeliyiz dediler özele para verme çok arkadas devlete doğum.yapmış
hsmerve Eboz devlette hangi dr bi bilginiz var mı peki bende şehir hastanesi gittim 2 kez üniversite de prof gittim bi kez buharada humeyra hanıma gittim bi kere de doğum için ona karar verebiliriz 32 olacam artık karar vermek lazım siz kaç haftaliksınız bu arada
Eboz hsmerve ben yeni 12 haftalık Devlette şansına kik.gelirse o.doğum yaptırıyormus taner beyi oneren var seray hanım birde ebru hanim di ben ebru hanima gidiyorum taner beye gitmek isterim de esim erkek doktor dan.once kadın doktor istiyor 2 tane tsk personeli arkadaşım devlette yaptı çok mennunlar ikiside taner bey takipliydi ebru hanim çok kalabalık birde eski.doktor bilgili diye ona gitmek istedim odalar çift kişilik dediler ama bazen şansına tekde kalıyorsun guzel ilgileniyorlarmis bana boşuna ozele gitme diyorlar bu gidişle bende şehir hastahanesinde doğum yapacam
hsmerve Eboz Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun Taner beye bi kere gittim bana da çok ovduler ama 4 er kişi alıyor odaya çok yoğun bi dr hastası çok randevu zor bulunuyor o yuzden tedirgin oldum bende özel odayı sorduğumda da her serviste bi tane var dedi doğumdan önce boşluğa göre ayarlanır dedi ama şansa artık o yoğunlukta çıkacak mı belirsiz benim 2. Sezeryan olacağı için şehirde devam ettigin dr sezeryanimi yapabilir acilde giriş yapmadığım sürece ama çok kararsız kalıyorum eşimin ve oğlumun yanima rahat girmesini istiyorum benim eşim de TSK da görev yapıyor Sarıkamıştan gidiş geliş oluyor bide
Eboz hsmerve Benimde 2. Sezeryan burada ozelden çok.devleti oneriyorlar ebru da oyle kalabalık.oluyor ama bilgili sağolsun
dssf hsmerve kadın doğum servisinde iki yataklı oda olması çok saçma ya kesinlikle tek yatak olmalı eşler daha rahat girsin diye zaten benim bildiğim eşlerş kata bile almıyorlarmış benim arkadaşımın annesi zatürreden yatmıştı şehir hastanesinde kendisini ziyarete gittiğimde bütün odalar özel oda gibi tek kişilikti aşırı temiz ve bakımlıydı yani o özenin kadın doğum servisine gösterilmesi gerekiyor bence bütün odaların tek olması gerekiyor ben araştırmada doğum yaptım özel oda tuttuk eşim yanımdaydı ama onun dışında eşler hep kata girip çıkabiliyordu yan odam dört kişilikti yürüyüş yaparken hep gördüm giren çıkan eşleri