minosannecik_2minis rabia06rabia 2 nisan kabul edilecekmiş tek taraflı kaydığı için spiralin çekildiği gün ilk adet günü sayılıyormuş hafif hafif leke dışında bişey olmadı 5 gün boyunca
ikiprensesannesi___ minosannecik_2minis tabi öyle nasibi varsa ne yapsan da oluyor işte Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
minosannecik_2minis ikiprensesannesi___ hayırlısı inşallah eğer hamileysem Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah teşekkür ederim 🤗
tahamommy minosannecik_2minis spirali çıkarttırdınız mı peki? Arkadaşımındq aynı şekilde kaymış ve gebelik oluşmuş spirali çıkartırken düşük yaptı malesef ki olabiliyormuş
minosannecik_2minis tahamommy bende gebelik oluşmadan fark edildi çok şükür test yaptı beta baktı negatif çıktı ama yerinde değil kaymış gebelik oluşabilir sonraki günlerde günlerini takip et dedi bende bekliyorum
tahamommy minosannecik_2minis anladım canım hayırlısı olsun bakalım 😌 bu dünyada yiyeceği ekmeği olan bi şekilde teşrif ediyor 🥰🐣
minosannecik_2minis tahamommy aynen öyle inşallah hayırlısı Rabbim birinin daha kısmetini yiyecek lokmasını benim evime nasip etmişse baş göz üstüne 🤗