5 yaşında kızım
3 yaşında oğlum var
Oğlumun doğumundan 3 ay sonra hormonlu spiral taktırdım aslında hep kontrollerime gidip geldim ip boyunu falan takip ettim
Bi rahatsız hissettim ramazandan 15 20 gün önce akıntım yoğunlaştı doktora gittim baktı spirale hiçbir sorun yoktu sadece fitil verdi kullan kontrol zamanında gel dedi kontrol zamanım Ramazan’a denk geldiği için randevu almadım ramazandan sonra giderim diyerek erteledim bende 2 Nisan’a aldım randevuyu
2 Nisan’da kaydığını ve yerinde olmadığını öğrendim tamda o gün sabah bi birliktelik daha oldu yani ne zaman kaymış spiral ne zamandan beri yerinde değilmiş bilmiyorum olan tüm ilişkiler korunmasız olmuş doktorum beta baktı negatif geldi ama bir sonraki ay adet tarihini bekle gebelik olmuş olabilir yada yeni oluşabilir dedi
Birde spiral hafif gömülmüş çıkartırken buna bağlı kanama olabilir dedi ay çok beklenmedik bişey bu benim için
Allah affetsin hiç istemezdim ama ihtimal olunca ilk bebek gibi heyecan sardı içimi
Bat 3 mayıs spiralden kaynaklı döngüm uzundu günler geçmiyor şimdi nasıl bekliycemmm kalbim pır pır 🐦😅😅