CerenSelvi Sevgili anneler ayrıntılı ultrason için Ankara’da tavsiye edeceğiniz perinatolog var mı? Varsa ücreti hakkında da bilgi verebilir misiniz 😇😇
CerenSelvi Burcugokhan006 teşekkür ediyorum ama eyüp hoca radyolog diye biliyorum ben. Aslında ona gitmeyi düşünüyorum ama perinatolog daha iyi olur dediler.
Burcugokhan006 Yanı ankara içerisinde ayrıntılı ultrasonda en iyisi ve zat3n sorun olursa perinatolog riskli gebelik bölümüne seni yönlendirir
Lily Başkent hastanesi Sertaç Esin benim doktorum. Uzmanlıklarına googledan bakabilirsiniz. Yalnız çok yoğun olduğu için yeni hasta alıyor öu bilmiyorum yine de şansınızı deneyin derim.
Aysegl BebegimiBeklerkenN ben ve bi arkadaşıma 325 dediler arayınca.. Siz ve başka bi arkadaş da 280 yazmış buraya. Bize neden fazla söylediler onu anlamadım 🤔
Meltem19 Aysegl merhaba bende randevu aldım banada 325 dediler sanırım yenı yıldan once yaptırmıslar .Zam gelmiş
BebegimiBeklerkenN Aysegl canım ben atatürk ten falan randevu almadım direk aradım servet ünsal tıp merkezini gittim
Senibekliyoruz Ali İpek Atatürk hastanesinde de hasta bakıyor, önce muayeneye gidiyorsunuz kadın Doğuma sonra onlar Ali Hoca için randevu veriyorlar. Ben haftaya gideceğim ilk kızımda da Ali hoca bakmıştı yine Atatürk hastanesinde çok memnun kalmıştım.
Aysegl Senibekliyoruz kaç gün sonra randevu veriyolar ali ipek için ? Ve herhangi bi kadın doğumdan randevu alabiliyo muyuz acaba?
Refref Senibekliyoruz bişey sorabilir miyim Atatürk e normal randevu alsak ultrason cihazı ile bakıyorlar mı yoksa onun için ayrı bi randevu tarihi mi veriyorlar