melikeaytekin nilruhu dpo 13 deyım klomen kullandım bu ay belırtılerım dpo 9 da basladı yerlesm o covar olmus olabılır belım agrıyor kasıklarıma ıgneler batıyor goguslerım acıyor ama bugun boraz daha hafof ıkı gundur mıdem bulanıyor
nilruhu melikeaytekin kanda güzel bir betayla çıkar bence testleriniz çok net🙏🏼❤️ sağlıklı büyüsün kuzucuk🥰
rabia06rabia nilruhu melikeaytekin kızlar biraz yukarda testinin resmi var bakarmisiniz ben göremedim galiba yok
nilruhu rabia06rabia olsaydı gözle görülür net bir çizgi olurdu geç döllenme vs durumu yoksa diye düşünüyorum 🤔
rabia06rabia nilruhu bilmiyorum ki cnm dün de yapmıştım oda negatifti bugün ilk idrrala yaptım buda negatif bu ay da olmadı elendim 🥺
nilruhu rabia06rabia Rabbim sağlıkla nasip etsin vakti değildir. İnsan üzülüyor olmayınca ama dua ve sabırdan başka bir şey gelmiyor elimizden🙏🏼
semagnydn rabia06rabia bu da benim bugünki testim yok yani artık test yapmıyorum âdeti bekliyorum ben kızlar 😂https://mutluresim.com/images/2026/04/12/X9j5uo.jpeg
rabia06rabia semagnydn valla benimde 2 gün kaldı zaten cnm bu aydan sonra da hiç test yapmicam daha çok stres oluyorum akışına birakcam
rabia06rabia nilruhu amin cnm öyle vakti var demekki Rabbim bilir akışına birakcam test yapmicam artık ilk iki hamileliğimde hiç takip falan etmedim yumurtlama günü falan bilmedim hemen hamile kaldım bunda da takip etmicem artik
semagnydn melikeaytekin senin testin pozitif canım zaten çok erken dönemdesin şu an büyük ihtimalle kan verebilirsin 2 günde bir hayırlı olsun senin adına sevindim 🙏🏼benim testim zaten negatif 😔
semagnydn rabia06rabia kesinlikle öyle canım bende öyle düşünüyorum hatta uygulamayı silerim büyük ihtimalle 😂🤷🏼♀️
melikeaytekin semagnydn ınsalah oyledır canım genede cok mutlu olamıyırum negstıf cıkcak dıye 16 aydır beklıyorum allahım herkese nasıp etsın ıcındede bızlere
rabia06rabia melikeaytekin bence var cnm senin kan versn çıkar sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
semagnydn melikeaytekin dediğim gibi kan verip sağlıklı artış var mı takip et canım içini de ferah tut kötü düşünme inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸