ozgeBudak006 Spor evet ılkınde toplam 18 kg aldım 😃 hepsinide verdim sonra tabı ama zor oluyor sonra vermesi. O yüzden bunda çok dıkkatlı ilerliyorum fazla almak ıstemıyprum
gizemli00 ozgeBudak006 şükür benim burnum tıkalı değil ama iki kişilik hava soluyorum eşim hep der nasıl nefes aliyon diye o nefesi içime çeksem bile yetmiyor sanki 🤣🤣
Zeyneplemutluluk ozgeBudak006 bende de nefes darlığı var uyuyamıyorum gece uyanıyorum çok zorlanıyorum bir çözümü de yok sanırım. Karnım da baya çıktı ikinci hamilelik zaten erken çıkmıştı onun dışında halsizlik oluyor birde rahmimde ağrılar kramplar falan giriyor
ozgeBudak006 Zeyneplemutluluk bebek büyürken de rahim genısliyor ya agrılar kramplar olabılıylt deniyor ama yine doktora danısmakta fayda var tabi. Nefes darlıgınada bir çözüm yok sanırım yaa 😒 sureklı olmuyor ama gece uyumadan önce ve gece işte uyku bölünmesi yasıyorum bende nefes darlıgından
thecinnamon ozgeBudak006 benim de 23+5 oldu, birkaç gündür karnımın biraz daha hızlı büyüdüğünü hissediyorum, kasıklarımda batma gibi rahatsızlık hissi oluyor bazen. İlk gebeliğim olduğu için bu tür şeyler normal mi onu da bilemiyorum ve zaman zaman endişeleniyorum. Magnezyum kullanıyorum ben de.
Spor thecinnamon benimde ilk gebelik bende 23 +4 gün kasikta batma var hergun geçtik çe bebeğin hareketleri daha çok bende magnezyum kulanmiyorum bu seferki kontrolde soyleyecem doktora
clementine16 thecinnamon benim de kasıklarım alt karnım istemsiz kasılıyor gibi hissediyorum kendimi gevşetmeye çalışıyorum. Karnım da 2-3 haftada atak yaşadı resmen 🌸
bsrelif ozgeBudak006 25 haftalığız biz dediğiniz şeyleri 20-24’te çok yaşadım ama şu an daha iyiyim çok şükür 🙏🏼
thecinnamon Spor aynen ben de haftaya gideceğim muhtemelen kontrole, her kontrol sonrası normal olduğunu öğrenip rahatlayıp sonraki kontrole kadar başka yeni şeyler hissedip endişeleniyorum 😄
thecinnamon Spor ben en son 16. haftada gitmiştim doktoruma, 21.haftada farklı bir doktora detaylı ultrasona gittim, detaylı ultrasonda sıkıntı yoksa 24.haftada tekrar gelirsin demişti doktorum. Doğum şeklini şuan görüşmek erken değil mi?
Spor thecinnamon bencede erken gözüküyor benn bu sefer gitigimde soylicem içimde kalmasın doğum şekli bebek belirler zaten son zamanlarda başı aşağı iniyor o zman doktorlar söylüyor kizmi erkek mi beginiz isim dusundunuzmu
thecinnamon Spor erkek benimki, isim konusunda hala karar veremedik. Sizinki nedir isme karar verebildiniz mi?
Zeyneplemutluluk ozgeBudak006 doktorum da aynısını dedi bebek büyüdüğü için baskı yapıyor balık gibi karnımda geziyor rahmimde de hissediyorum hareketini 😁 evet benim de öyle işte gece uyanıyorum tekrar kolay uyuyamıyorum bunalıyorum son zamanlar daha çok ve yoğun yaşayacağız bu durumu nasıl dayanacağız bilmem
bebeksell ozgeBudak006 benim de karnım son 2 haftadır daha hızlı büyüdü gece sürekli uyanıyorum bende sebebini asla anlamadım ve sürekli bi iç yanması var dondurma ve karpuz bu ara en büyük destekçim
ozgeBudak006 bebeksell bende asla delıksız uyuyamıyorum gece mutlaka bı uyancam ama benim nefes darlıgından oluyor sanırım ya ondan çok huzursuz yatıyorum
beautiful_ ozgeBudak006 ben en son 12 haftalıkken acilde verdim onun üstüne 2 sefer gittim tahlil istemedi