melikeaytekin fatmabaki kızlar sabah cok sancılandım kadın doguma geldım burauru kanlar ıstedı rahım kalınlıgı 19 mm dedı nuna sevınmelımıyım
melikeaytekin fatmabaki yok canım bu baska bır hastane beta burd avermek ıstemedım ozelde devam etcektım ama mecbur doktor ıstedı daha verelı 20 saat oldu
fatmabaki melikeaytekin sisteme girmeleri gerekiyor çünkü sonucun çıkınca yine haber et canım ilk verdiğin hastane ile aynı değil mi
melikeaytekin fatmabaki hayır canım bura fsrklı ben agrım olunca buraya geldınmı tek sevındıgım rahım kalınlıgı bukadar yuksek olması ınsallah ıyı bır ortamdır
melikeaytekin fatmabaki bır gun gectı farklı hastanede referans aralıgı burda 0-728 yazyor dun ozelde 0-5 dı 12.83 du bu 11 cıkmıs sok oldum ve asırı caım sıkıldı gosteremedım doktora daha
fatmabaki melikeaytekin farkı labaratuvar olduğundan dolayı kaynaklanıyordur sıkma canını zaten biliyordum farklı çıkacağını
fatmabaki melikeaytekin düşük değil referans aralığı diğerine göre çok yüksek ondan böyle çıkmış olabilir moralini bozma aynı merkezlerde takip yapmak işte bu yüzden daha iyi
melikeaytekin fatmabaki dusmus dıyemem dedı bızım labo dan olur dedıde ben genede cok kotuyum genede 12 falan cıkardı bence cıkmadı😭
fatmabaki melikeaytekin canım şu anlık ortada olumsuz bir durum yok istiyorsan bugün tekrar özele gidebilirsin veya ilk verdiğin yerde kan verebilirsin artışı o zaman görür ve yüreğin ferahlar
melikeaytekin fatmabaki kızlar bulantılarımız ne zaman basladı beım daha cok erken am kustum bıraz once cok kotu mıdem
eslem2121 melikeaytekin bacım bende bugün awox yaptım adete bir hafta var bundan daha silik 🥺ama yarın sabah tekrarlarım
melikeaytekin icran kızları adet gecıkmemın 2 gunu bugun beta 2 gun once 12.83 du umarım artar ama benım aksamdan berı yogun bır akıntım oluyo hıc gormedıgım tarzda sarı katı kokusuz peynırımsı acı yanma yok ıdrarda enfek cıkmadı neden olur bu