fatmabaki melikeaytekin hayır kimi zaman 4 katına kadar çıkıyor bende öyleydi mesela 20 Şubat 11.2 21 Şubat 23.5 23 Şubat 51.7 24 Şubat 146.6 27 Şubat 607.4 28 Şubat 1311 3 Mart 2947 idi Yani artış kimi zaman 1 günde bile 2 kat yapıyor veya daha fazla
melikeaytekin Iraz Iraz sukurler oldun 2 kat yukseldı ama daha cok yenı umarım sağlıklar ılerler regl gunumdu bugun 12.83 cıktı ıste
fatmabaki melikeaytekin kız ben kafayı yemiştim o dönem ramazan ayıydı iftarımızı açıp hemen hastaneye koşuyorduk test vermek için😂
kissbu melikeaytekin benim ilk kızımda adet günü betam 6 ydı doktor gebeliğe ihtimal bile vermedi Suan 3 yasında geç döllenmeydi 😅
melikeaytekin kissbu ay gercektenmı ozaman umut var bnde pcos var gec dollenmemı gec yerlesmmemı bılmem ama carsambadan berı belırtım var
fatmabaki melikeaytekin şu an geriye dönüp bakınca o kadar strese gerek yoktu diyorum zaten herşey olması gerektiği gibi ilerleyecek dua ve sabır önemli sende anın tadını çıkar olumsuz düşünme ve şimdiden yavrunla konuş bağ kur 💐🌸
melikeaytekin fatmabaki saglık ocagına gıttım doktor yazdı bugun nromalde ocean polystol ıcuıdjm ıcınde vardı onu bıraktım normal folık yazfı folbıol mu ne oda z5mg mos bnım ocean ıcındekı 400 mgıfı
melikeaytekin fatmabaki kızlar sabah cok sancılandım kadın doguma geldım burauru kanlar ıstedı rahım kalınlıgı 19 mm dedı nuna sevınmelımıyım
yusufunannesi15 Benim de days doktor 3 dakika cıktı ama yalancı pozitif yorumu çok sizde yapmıştınız böyle miydi
melikeaytekin yusufunannesi15 normalfe yalancı cıkarıyor dıyolar ama bende cumartesı anında sılık cıkardı gozle zor gorulen pazar gunu cıkarmadı hıcbıse ama pazar gunu 6.90 dı betam
melikeaytekin yusufunannesi15 belırtılerım 8 nısanda basladım belımde agrı atma damar atar gıbı gecelerı uyyamama 20 gundur vsr bu hafta ıyce arttı kasıklarımd abatmalar son 3 gundur sıddetlı bulatnı