kupkup06 Milenamavi cok sukur kuzum dün kontrolum vardi dönmüs valla içim rahat etti darisi sana olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin icini rahat tut
badhomian Aslanaslan bacım sabah kustum daha fazla miktar geldi aynısından nişan gibi olabilirmi gerçekten ya
Aslanaslan kupkup06 umarım döner benimde ikinci gebelik yine normal olsun diye dua ediyorum ilk ki zordu vakumla doğdu ama bu sefer daha kolay olacağını düşünüyorum bakalaim
kupkup06 Aslanaslan kontrolum vardı dun cok sukur donmus dedi doktorum cok sevindim gurbetteyim kimse yok sezeryan beni cok korkutuyordu inan dondugune doktorum bile sevindi ayni sevinci rabbin tum isteyen annelere yaşatsin
Aslanaslan badhomian evet adet sancısı gibi girer sen dk.ya bak ikinci sancı için yine bak araliklar aynıysa dogum olabilir benim 35 tr bebeğim bana böyle bir oyun oynadı ama ne suyum ne kanamam olmadı üç saat böyle çektim sonra geçti
eminenurr00 gokce_96 valla hastanede başladım soğuk kahve Türk kahvesi nescafe ne bulduysam içtim evde de akşama kadar en az 4-5 fincan içtim
gokce_96 momysss benim de son 7 🥺 sende doğum belirltileri var mı canım, bende bugün ishal başladı birazda yüksek tansiyon nedense