adl_12 elmom16 instgram da ne kadar sayfa varsa baktırdım “boyama yöntemi İle bakana da, anne baba doğum yılı Sat ile bakana da bak yemin ediyorum en az 4 sayfaya baktırdım hepsi erkek dedi fetal sonucu kız 🌸
adl_12 elmom16 bi bayan post açmıştı sonra bnde ultrason fotosu atmıştım o zaman bi kişi kız demişti ama kim olduğunu bilemiyorum
ozgeckrr elmom16 her şey kız gösteriyordu deli gibi turşu aserdim gece uykudan uyandım turşu yedim sonuç minik bir pipii🤣
bsrelif elmom16 ay yüzük testi yaparken kolyem düğümlendi benim çok kötü ya keşke yapmasaydım diyorum şimdi ama gerçek çıktı
elmom16 Sarfaraz_17 bende şimdi siz deyince ona baktırdım ay buralara para verince de bi tuhaf oluyor insan bakalım ne çıkıyor oda erkek dedi 😀
rzli53 Ultrasonu bılmem de genelde kadınların son adet tarihine göre cıkıyormus ay ay farklı imiş 2 bebegımdede tuttu
cemrebstan Benim istisnasız tümmm belirtilerim ve tüm teoriler kız diyor 2 haftaya fetal vereceğim inşallah bakalım ne olacak 🤣
aysegulk07 kevseracer cinsiyet_ttahmini sayfası benimkini bilemeyen, cinsiyetahmincinizz bilmişti yani bilmiyorum teori vs belki tesadüftür belki de bi yöntemi vardır
kevseracer 5melekannesi5 hangi sayfa isim verirmisin bende 2 sayfaya baktırdım ikiside farklı soyledi