elmom16 Kızlar burdan keseden bile baktırıyoruz kız mı erkek mi çok iyi yorum yapanlar anlayanlar oluyo fakat benim merak ettiğim bu cinsiyet sayfaları ve burdan yorum alanlar doğru çıktı mı
kelebegim123 elmom16 yok buraya atmamıştım ama zaten benim erkek olduğu çok belliydi Nub bildiğin 90 dereceydi omurgaya 😅
aysegulk07 busek0987 benimkini bilemedi mesela o daha sonra yazdım bilemediniz diye teoriler bazen yanılıyor benlik bişey değil dedi
momcheery kelebegim123 11.haftalıkken nub kesin doğru diyebilir miyiz benim bir tahminim var da videolara göre 😂
sukriyeCengel elmom16 Yapay zeka erkek dedi, kese şekli ve yerleşmesine göre erkekti, burada en az 10 kişiden yorum aldım sadece bir kişi kız geri kalanı erkek dedi ve sonuç Erkek 🩵
elmom16 Benim 6 haftalık keseme erkek 8 haftalık olana kız diyorlar bende arada kaldım bi cinsiyet tahmini sayfası da kız dedi boyama yöntemiyle yapıyormuş anlamadım bende 😀
5melekannesi5 elmom16 kızlar asla inanmayın çok iyi bir sayfa bilindik sayfa yüzde yüz kız dedi bebeğime geçen cinsiyeti öğrendiğim günde attım hala kız mı diyorsunuz diye evet dedi sonra bacak arasını attım aaa erkek mis diyor inanmayın bence düşünün cinsiyeti bile oluşmamış bir bebeğe yorum yapmak ne mantıktır
kevseracer 5melekannesi5 hangi sayfa isim verirmisin bende 2 sayfaya baktırdım ikiside farklı soyledi
neslihanttk elmom16 benim oldum olası sağdaydı kese ve herkes annem kaynanam vs ozaman erkek demişti gerçektende erkek çıktı çin takviminde kız diyodu mesela o yanlış çıktı bence hurafe bacım nasibinde ne varsa hayırlısı hangisiyse o olsun 🫶🏻