momysss ilk sezeryanimda uyustum hemen belden iğne yapıldı belimden ayaklarıma sıcaklık geldi sonra bacaklarım öyle bir uyustu ki korktum böyle bir uyuşma yaşamadım yani 🤣 sezeryan sırasında ne bir ağrı ne de bir acı yaşadım ameliyat sonrası odama çıkınca sadece yanma vardı karnımın içinde 1 hafta da eski halime geldim ağrım oldu tabi eve çıkınca ama dayandım zorlamadi beni ,
İkinci sezeryanim hem doktor hatası hemde aneztezi doktorunun hatası yüzünden kötü geçti doğum doktoru bana coraspirin kullandirdi doğum yaklaştıkça sordum kullanmaya devam dedi sezeryandan bir gün önce bıraktırdı bana kan kaybettim rahmim alınacak diye korktum rahmimi gördüm tepemde ki ışıklı lambadan kanamayı durdurmaya çalışıyordu kafamı çevirdim bakamadım daha fazla , aneztezi doktoru da iğneyi iki kere denedi ilkte olan o hissiyat ikinci de olmadı kızım doğduktan sonra içimde ağrı başladı ve vücuduma yayıldı en son beni bayilttilar uyandigim da bitmişti ameliyat ama ağrım devam ediyordu odaya çıktıktan sonra 7 saat bu ağrıyı yaşadım ağrı kesici iğneler işe yaramadı kızım kuveze girdi solunumda sıkıntı olduğu için yani bana çok kötü şeyler yaşattılar Allah iyi işini bilen doktorlar ile karşılaştırsın şuan üçüncü sezeryanimi olacam korkuyorum Rabbim ilki kadar kolay doğum nasip etsin Rabbim e sığınıyorum