maco61 momysss 36+2 deyim nisan 27 de doğum olacak sezeryan. ama bugün aşırı sancım var ya korkuyorum.
aysegulk07 momysss 37+1 de 2900 gramdı bebeğim 20 Nisan 38+6 için konuştuk doktorumla ama ondan önce normal gelirse yapacak bişey yok 🥲
bartulies momysss 36 olucaz yarın. en son 33de gitmiştim 2300 dü şuan kaç kilo bilmiyorum normal doğum keyfi ne zaman isterse ozaman gelir 🥹
halkatatlisi Normal olduğu için bizim belli değil ama dün kontrolumuz vardı 37+5 haftalık bu arada nst de sancılarımız çıktı bende hissediyordum. Açıklık kontrol edilmedi. Kilosu 3400 küsürdü boyunu bilmiyorum. Siizinki kaç kilo ve nasıl doğum şekliniz
atlasedaaa maco61 sizinle aynı güne tarih vermişler bana da ama bende gelişim geriliği var kilo almıyor pek 26 Nisan da kan alıcaklar kontrol yapılanlar 27 Nisan da sabah aç gidip doğuma alıcaklarmış
ebobel maco61 benimde 36+1 normal doğum olacak inşallah vaktinde doğarlar sizin gelişimi nasıl kaç kilo
maco61 atlasedaaa yaa sağlıkla gelsin. ama benim bugğn çok sancım var adet sancısı gibi. miğdemde bulanıyo. inşallah erken doğum flan değildir ya korkuyorum🥺
Ddygalz atlasedaaa bende de gelişim geriliği var 37 de alalım dediler 3 güne bir kontrole gidiyorum net tarih ne zaman verilir bilmiyorum yanlış anlamazsaniz kilosu kaç bebeğin 3 doktor gezdim biri 1800 dedi biri 2750 dedi biri 1900 2000 arası dedi valla doğunca gorucez galiba sağlıkla alalım kucağımıza 🌼
aysegulk07 momysss evet sezeryan planladık ama normal denemeyeceğim diye içim çok huzursuz sizde de öyle durum var mı 🥺
maco61 ebobel 35+5 de 2900kg iyi dedi 37+1 de randevu var bakalım ne diyecek. 38+4 de nisan 27 de alacak Allahın izniyle. ama bugün çok sancım var
momysss aysegulk07 hayır ya hiç yok her türlü doğum ikisininde zor yanları var🥹 normal doğumda orası genişliypmuş eskisi gibi olmuyomuş falan
badhomian 37+1 im bacım yalancı sancışar var baskıda var açılma hareketlerini yapıyorum ya inşllah normal gelir 17 de kontrole gitcem belki ozamaana doğururm ya akıntılarım arttı bagırsaklarda hareketli
atesvesu momysss Çarşamba günü üçüncü sezeryanim var bebisime kavuşuyorum inşallah ♥️ 37+4 haftaligiz 38+1 de doğacak kızım 🤲💕 En son gittiğimde 3 kiloydu boyu 47 cm di