nuros_ 1annesi1bebesi Çarşamba günü doktora gittim keseyi gördük şuanlık her şey iyi dedi doktor haftaya cumartesi tekrar gidicem inşallah sağlıklı güzel bir süreç olur hepimiz için hayırlı olsun 💕💕
1annesi1bebesi nuros_ cok güzel canm ☺️ sağlıkla kucagmza almak nasip olsun inşallah 🌸ben haftaya gidexefim sanırım anca kese bebiş görünür diye ☺️
Lavin08 1annesi1bebesi hayirli olsun canim öncelikle ❤️🙏awowla reglinin kac gun oncesinde silik sekilde ogrendin acaba
1annesi1bebesi gtcp59 adet günümden 5 gün öncesi vermiştim negatifti ilk gebeligimi cok erken ögrndgim için vermek istedm cıkmadı ama insan hissediyor yine de ☺️🌸
Zay1998 Kızlar dua edin benim için çok zorlu süreçlerden geçiyorum rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat versin inşallah isteyen herkese de bize de
1annesi1bebesi Zay1998 Rabbim en güzel en hayırlı vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin nerede isteyen bekleyen var ise; hepimize 🤲🏻🩷🩷🩵🩵🤍🤍
gtcp59 1annesi1bebesi masallah saglikkli sihhatli dogmayi nasip etsib N Allahim insallah bndeedee oyle olur💗😌😌
1annesi1bebesi gtcp59 amin inşallah teşekkür ederim güzel haberler duyarz senden de inşallah 🥰 gtcp59