1annesi1bebesi Bozuk mu acaba test kırmızılık var gibi sanki !   
nuros_ 1annesi1bebesi bende bu şekil silik halde öğrendim inşallah sizinde vardır 💕 çizgi kaç dk sonra çıktı regliniz gecikti mi 🌸
1annesi1bebesi Nsimsek nuros_ Adet gecmeden yaptrdgm kab 0.5 ti adet günümde kan verdim 132 perşembe kan sonucu 443 ☺️🩵 haftaiçinde doktor kontrolüne gitmeyi düşüyorum şuan gitsem co erken diye . Siz neler yaptınız güzel haberler inşallah ☺️🌸
1annesi1bebesi Qiztamam_18 bugün adet günüm normalde bir iki gün onceden lekelenme olurum aksamına da başlardı … geçenlerde farklı dçtestler ile yaptm silik cizgi cıkmkştı kan verdm negatifti bilemedm haftaiçini bekleyecegm mecbur 😊 ilk gebeligimi awox ile ogrenmiştm bende
1annesi1bebesi bugün adet günüm normalde bir iki gün onceden lekelenme olurum aksamına da başlardı … geçenlerde farklı dçtestler ile yaptm silik cizgi cıkmkştı kan verdm negatifti bilemedm haftaiçini bekleyecegm mecbur 😊 ilk gebeligimi awox ile ogrenmiştm bende kumsalyildirim nuros_
1annesi1bebesi Nsimsek ben link seklinde attm fotograf seklinde atnca herkes bana ait sanıp cevap veiryor sanırım …..
nuros_ 1annesi1bebesi bende awoxla reglim geçmeden öğrendim inşallah sizinde öyle olur kan sonucunuzu bekliyorum 😍
mervegultkn bende awox kullandım bendede silik çıktı erken gebelik testinde daha sonrasında beta hcgme baktırdım 52 ile öğrendim
nuros_ 1annesi1bebesi Çarşamba günü doktora gittim keseyi gördük şuanlık her şey iyi dedi doktor haftaya cumartesi tekrar gidicem inşallah sağlıklı güzel bir süreç olur hepimiz için hayırlı olsun 💕💕
Lavin08 1annesi1bebesi hayirli olsun canim öncelikle ❤️🙏awowla reglinin kac gun oncesinde silik sekilde ogrendin acaba