tugbaugur Papl ben 3 ay önce kürtaj oldum rahim temizlenmesi için ondan beri duphastonla regl oluyordum bu ay kullanmadım eski düzenime göre düşündüğüm için sanırım diyorum gecikmeye 😁
tugbaugur Cansin_01 @Papl bakın test böyle ben görebiliyorum ama hep silik yani 1 gün gecikmeyle kaset test bu
Cansin_01 tugbaugur inşallah kimyasal değildir kuzum ya koyulasmis olması lazımdı şimdiye kadar. Hakkında hayırlısı olsun bende iki günlük gecikmem var
tugbaugur Cansin_01 hepimizin inşallah canım valla bilmiyorum çok sakinim geçen ay çok düşünmüştüm varsa da yoksa da kanda belli olur artık, sen ovitrelle yaptın mı bu ay
Cansin_01 tugbaugur tabi canım 2.denememdi ve 2 yumurtam vardı geç döllenme olabilir diyenler var iki yumurta olduğu için bilemiyorum Pts zaten randevum var belli olur
Papl tugbaugur koyulaşma olmadımı canım acaba geç döllenme gibi bişey mi oldu benimde 3 gün gecikti awox varla yok arası bi çizgi çıkıyor anlayamadım bende beklemedeyim
tugbaugur Papl hiç bilmiyorum canım valla awox almadım ben de kan veririm diye nasip olmadı bi türlü evde de kalmadı eczanede days doctor fln vardı yalancı veriyor diye almadım en iyisi kan yarın gidicem bakalım, hayırlı haberler alalım🙏🏼🌸