gerigeldik 1silaskll ilk sezaryense ve devlet takipliyseniz genelde 39dan önce almıyolar. Ben ilk sezaryeni özelde olmuştum 38+0da. Şimdi devlet takipliyim 38+4te alacaklar 27 nisanda
gokce_96 1silaskll 39+0 a sezeryan tarihi verdiler bana da 20 Nisan da olucak inşallah ama beklemek çok zor
meinbaby_ maco61 hareketleri nasıl . Benim azaldı gibi sanki önceden tekmelerini daha çok hissediyordum
sena_dgm Ben şuan 34+5 teyim ilk sezeryanım 39+3 teydi devlet takipliyim olağandışı bir durumum yok şuanlık kaçıncı haftada gün vermeye başlıyorlar Salı günü kontrolüm var o zaman 35+1 olacağım
DenizAda_ 1silaskll kabul etmesin ne kadar kalırsa içinizde o kadar iyi 39+5 de doğurmuştum kızımı inanın öyle zor bir hamilelikti ki anlatamam sana 9 ay mide bulantısı koku hassasiyeti zar zoryemek yedim otursan oturamadım yatsam yapamadım ama bekledim daha az kalmış sayılı gün çabuk geçer
gerigeldik zngns ben ilk sezaryenimi spinal olmuştum çok memnun kaldım. 2 hafta sonra ikinci sezaryenimi olacağım anestezi doktoruna söyleyeceğim yine spinal olsun diye uygun görürse artık öyle yaptıracağım
priencessgirlmom 1silaskll ilk sezeryanımı 37+0 da oldum. Şimdi nasipse 2. Kez olucam 5 mayısa gün verdi 38+4 haftalık oluyoruz yani