rabia06rabia elisamommy şimdi sipariş etsem haftaya gelir küçük bı ilçede yaşıyorum kargonun belirli günleri var öğünlerde geliyo test gelene kadar adet günüm geçer zaten cnm 3 gün kaldı adetime
ozlemozdemir09 rabia06rabia benim bulundugum yerde cok kucuk eşim tarafi çok kalabalık,eski esnaf bilinmeyen eczanelerden aliyorum
ozlemozdemir09 elisamommy çok teşekkür ediyorum canim benim sen olmasan ben farketmezdim biliyor musun dünden beri içim icime sigmiyor Beni instagramdan ekler misin iyiki sizleri tanidim
rabia06rabia ozlemozdemir09 okumuştum dün yazdıklarınızı Eslem var diyo sen yok ışıktan öyle diyosun baya ısrar etmişti var diye 😅
elisamommy ozlemozdemir09 İnstagrama Şuan Ara Verdim Canım Orda Çok Vakit Harcıyordum Eşimle Kızıştık O Konuda😂 Ama No Verebilirim Aktif Olduğunda Yazar Silerim
ozlemozdemir09 rabia06rabia evet, evet silmeme ramak kalmıştı 🥹 eslem sen olmasan ben anlayamazdım ya vallahi allah sizlerden razı olsun 🥹🦋
ozlemozdemir09 tugbaugur aaaaa evet, yaaa tuğbaaaa 🥹🥹🥹 İnanamıyorum allahım bu nasıl bir tevafuktur böyle 🥹 İkimizede hayırli çiçeğim benim 🥹🥹 Offf sana çok sarılmak istiyorum 🥹
rabia06rabia elisamommy sen var diyosun o yok ışıktan öyle ben burayı siliyorum falan deyip gidicekti az kalsın 😅