ozlemozdemir09 rabia06rabia ben dün uygulamayi silip geliyordum artık cok yorulmustum rabbim ummadigin yerden veriyor haberi emin ol 🥹
rabia06rabia ozlemozdemir09 öyle cnm Rabbim bilir çok şükür iki oğlum var olursa 3. Olcak evet ojudum dün yazdıklarını hep iyiki silmedin
rabia06rabia ozlemozdemir09 bence normal cnm geç döllenme falan olabiliyo ama düne bakarak daha belirgin çizgi bugün yeniden mi yaptin
elisamommy ozlemozdemir09 Hayırlı Olsun Canım Bende İdrarı Tutuyorum Kargomu Bekliyorum Daha Konum Daha Şubenin Orası Gösteriyor😂😂😂 54 Kişi Gösteriyor Ama Belki Daha Erken Gelir
ozlemozdemir09 elisamommy çok teşekkür ediyorum canim benim sen olmasan ben farketmezdim biliyor musun dünden beri içim icime sigmiyor Beni instagramdan ekler misin iyiki sizleri tanidim
elisamommy ozlemozdemir09 Markası Ney Mavi Kapak Bir Tanede Öyle Alayım Anı Tablosu Yapmıştım Kızıma Pembe Erkek Olursa Maviyi Kullanırım
elisamommy rabia06rabia Awox Almıştım Bitirdim 😂bana Yalancı Çizgi Çıkardı Sonra Kayboldu Şimdi Predoctor Ve Comfort Aldım
rabia06rabia elisamommy şimdi sipariş etsem haftaya gelir küçük bı ilçede yaşıyorum kargonun belirli günleri var öğünlerde geliyo test gelene kadar adet günüm geçer zaten cnm 3 gün kaldı adetime