csknbahar Kızşar 23 haftalık gebeyim beni patoloji ye gönderdiler bebeğim 2 haftalık gerilik var dediler suyu fazla dediler canım sıkkın napmam lazım hiç bilmiyorum
llFatma csknbahar ben de 32 haftalık gebeyim 2 hafta gerilik ve yüksek tansiyon var diye yatış vetdi perinatoloji ihmal etmeden git kuzu
Ballkusum_33 csknbahar su fazlalığı şekerden olur ama genelde şekeri olanlar bebek gelişimi önde oluyor
csknbahar Ballkusum_33 hafta olarak öndeyim kilosu gayet iyi dedi harareti falan iyi bebeğim kız bi doktor normal dedi biri gelişim geride peritoloji yönlendirdi şuan napcam bilmiyorum suyu fazla dedi
Ballkusum_33 csknbahar şeker diyetle hallolur olmasa da insülin veriyoar endişe etmeyin kız bebekler daha minyon oluyor birşey yoktur Allah’ın izniyle stres yapmayın bı perinatoloji de görsün hem detaylı ultrason da yapmış olur. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻
llFatma csknbahar şu an hasta edeyim 24 saat boyunca nts tansiyon ölçümü ve idrar toplama kan tahlilleri yapiliyor
csknbahar Ballkusum_33 detaylı ultrason yaptım devlette o dedi 2 hafta geride sadece normal dedi başka bişey sorun yok dedi özele gittim bana direk peritoloji git dedi kafası falan normal dedi
llFatma csknbahar öyle bir şey demediler yüksek tansiyon diye geldim olcuyorlar dünden beri 12/6 karda brn de anlamadım evde eczanede 14/15 çıkıyordu
tugcelice07 Şekerli paketli gıdalar veya aşırı meyve tüketme kaşar peynir yumruta hep protein beslen yetişiyor hemen
csknbahar tugcelice07 kaşar yiyorum doğal yoğurt peynir yiyorum meyve yiyorum ama ekşili mesela kivi erik Çağla bu tarz şekerli cok tüketmiyorum bile ama hep sağ tarafıma yattım acaba ondan mı diyorum