hanez 1 nisan 241 6 nisan 306 9 nisan 568 beta artışı normal mi böyle ilerleyen bir beta ile sağlıkla doğum yapan var mı ?
ikimelekannesi54 hanez eger aynı yerde vermedysen sonclar farklılık gostereblr ama aynı yerse brz az artms
birumut_ hanez şuan bende aynı durumdayım 1 Nisan 50 3 nisan 151 6 nisan 293 9 nisan 433 farklı yerlerde verdim ama ne kadar oynayabilir ki 5 10 yani bunun cevabını bende arıyorum sağlıklı gebeliğe çevirir mi acaba
Melike3506 hanez aynı değil de benzer yaşadım önce yükseldi sonra düştü değerler kimyasal gebelik yaşadım
hanez kurkmantosuzmadonna evet araştırdım fakat belki olumlu hikayesi olan vardır diye sormak istedim ☺️
kurkmantosuzmadonna hanez inşallah gönlüne göre olur canım ama ben böyle kimyasal gebelik yaşadım daha önce.
hanez birumut_ olumlu bir iki hikaye gördüm ama kendimi aşırı yükseltmek istemiyorum yıkım yaşamamak için inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sevindirsin 🌸💞
birumut_ hanez inşallah bazıları dış gebelikle korkutuyor bazıları kimyasalla bazıları da normal gebelik diyor Allah bebeklerimizi bize bağışlasın
hanez birumut_ inşallah güzel düşünmeye odaklanıyorum sadece kan takibini yapıp 1500 görünce doktora gitmemiz gerekiyor kesenin olduğu yer ya da var mı yok mu ona göre durum ilerlicek 🙏🏻🙏🏻
Bykessra hanez 6-9 arası ola artış kabul edilir belki ama 1-6 arası çok az artmış. İnşallah sağlıkla ilerler süreciniz
hanez Bykessra evet beni de düşündüren orası ama diyorum acaba orda geç döllenme oldu tutunması falan anca 6 nisanı mı buldu 🤯 kendimi avutuyorum belki de
birumut_ Bykessra ben bide farklı yerlerde verdim Asm de devlette özel hastanede bunlar çok büyük fark yaratıyor mu bilmiyorum yapay zeka %20 fark olacağını söylüyor 433 ölçtürdüğün zaman belki de cihaz farklılığı vardı ve 600 dü diyor