neznaz787gmailcom Arkadaşlar bakarmisiniz aranızda bogaz kuruluğu acimsi ve burun kapanıp açması olan hasta hisseden varmi ben şuan böyleyim nasil kurtulabilirim ne yaparsak iyi gelir ilerlemesin diye soruyorum acil taktik🙋♀️
anneadayii__ neznaz787gmailcom eczanelerde okyanus suyu var ben de yeni iyileşiyorum ondan kullandım, doktorum da günde 2 fincan ıhlamur, 2 fincan kuşburnu içebilirsin demişti , bi de ballı süt iyi geliyor Geçmiş olsun
hayatisigi neznaz787gmailcom pazartesiden beri böyleyim neler yapmadım ki bence ne zaman isterse o zaman geçiyor😂 Allah şifa versin
neznaz787gmailcom anneadayii__ aaa gerçekten mi bugün bende eczaneye gidip sordum hatta deniz suyu sprey istemiştim hamile oldugumu soyledum fakat vermedi nedense buna şaşırıyorum diğer dediğin şeyleri yaptim ama gittikçe sanki ağırlaşıyor gibime geliyor duramıyorum ya 😔
anneadayii__ neznaz787gmailcom ben de gözlerimi açamadım burnum çok tıkalıydı 5-6 günde anca geçti sayılır
tahamommy neznaz787gmailcom günde 1 kere ıhlamur içebilirsin, bende ilk haftalarımda hasta olmuştum sıcak suya bir iki damla limon damlatıp onu içiyodum boğazım yumuşuyordu, birde burnumu sık sık temizliyordum
neznaz787gmailcom anneadayii__ allahim ya vallahi şuan kafayı yicem boğazlar sis burun biri kapalı oluyor icim kirilganlar olacak gibi nasil birseymis bu yaa
anneadayii__ neznaz787gmailcom evet çok kötü oluyor valla, ocakta su kaynatıp burnum açılsın diye havluyla durdum üstünde biraz iyi geldi bana, inşallah bi an önce atlatırsınız siz de
neznaz787gmailcom tahamommy bende simdi sicak su bal limon yaptim iciyorum ama sıcaktan fena oldum artik bir ağladım ya 😔
neznaz787gmailcom anneadayii__ inşallah ya geçmezse uzun sürerse diye korkuyorum zaten sicak basiyor gibi oluyor başım boynum felan Allah’ım 😑😑
neznaz787gmailcom anneadayii__ aynen meyvede yiyorum valla zaten havalarda bir değişiyor tabi şaka gibi 🥴