Olacakolcak26 Kızlar umut olmanız tecrübeleriniz lazım transfer hazırlığı yapıyorum ilk denemem olacak 3. Gün 9 hücreli 1. Kalite transferi olacağım yaşım 22 doğal yoldan genelik geçmişim var tecrübeleriniz neler teste kaçıncı gün gördünüz
ghostty Olacakolcak26 ben 3. gün çift transfer olmuştum. İlk denemede oldu. Rahminiz, hormon değerleriniz vs uygunsa zaten tutacaktır inşallah🥰
Anonym666 Olacakolcak26 Bende 3le 4. gün arasi olan embriyor transferi oldum. 27 yasindaym ama test günüme daha var insallah bu yolda olan herkez bir an önce güzel sonuclar elde eder
Goncaa420 Olacakolcak26 benim 5 gün dondulmuş embriyodu iki tane yerleştirdi doktorum çok şükür ikisi de tutundu ikizlerim şuan 7 aylık inşallah sizde güzel haberler alırsınız 💕
Olacakolcak26 buse76 gitmedi değil canım sayısı az olduğu için dondurdular 3. Günde 🤍2 tane 3. Gün embriyosu oldu birisi iyi kalite 9 hücreli 10 güne trasfer olacağım
Olacakolcak26 ghostty ah ah bana umut oldunuz ya yaşınız kaçtı kaçıncı denemeydi biraz bilgilendirr misniz ben 22 yaşındayım ilk denemem doğal yoldan gebeliğim var fakat düşükle sonuçlandı
buse76 Olacakolcak26 anladım canım inşallah ilk deneme de pozitifi görceksin bunlara takılma hiç eğer kalite iyiyse rahim iyi hazırsa Allah’ın izniyle tutunur bebişin
cse Olacakolcak26 benim şuan ki durumum 3. Gün emriyosu iki tane 8 hücreli ve pzt gününü beklememizi söylediler. İyi mı bu durum Bilmediğimden soruyorum ilk tüp Bebek denemem
ghostty Olacakolcak26 37 yaşında tüp bebekle hamile kaldım. 7 ve 9 hücreliydi embriyolarım da. Benim amh ım biraz düşüktü onun dışında sorunum yoktu. Doğal yolla gebelik oluşmuyordu o yüzden tüp bebek denedik. Yani hiç bence olumsuz hikayelere bakmayın. Benim gibi olan bir sürü kişi vardı başka forumlarda da🥹
Olacakolcak26 buse76 kalitesi iyi doktorum cam gibi istediğim embriyo dedi ilaçlar ile de rahmi hazırlıyoruz bakalım
Olacakolcak26 ghostty anladık gerçekten yaşınız ve embriyonuz ile bana umut oldunuz benimkide 9 hücreli bakalım güzel şeyler olacak inşalllah
ghostty Olacakolcak26 benim de iyi kaliteydi ama diğer her şey de etken. Yaşınız çok genç hiçbir sorun olacağınu düşünmüyorum inşallah güzel haberler alırsınız🥹 Sonuçlanınca yazın buraya da♥️♥️
Anonym666 Olacakolcak26 carsamba günü oldum aslnda 4. günün embriyosuydu ama doktoruma göre 3. günle 4. gün arasinda kalmislar ama iyi kalitedeler dedi tam cözemedim bide sans yüksek olsun diye 4ünüde transferde koydu