nazende Sevcanesme evet hamilelikte multivitamin içerenlerini tavsiye ediyor dr.lar. Elevit decavit gibi vvitamin haplarının içeriğine sahipken ek olarak epa dha selenyum iyot gibi faydalı şeyler var içinde.
Mervecikk Nursemomm Bir şey sorucam imom dışında ne kullanıyorsunuz ben regenesis max ile decaviti aynı gün alıyordum yorumları okuyunca artık decaviti almıycam sadece imom mu kullanıyorsunuz?
Nursemomm Mervecikk bu kadar karıştırmak iyi değil takviyeleri ikiside vitamin kullandıklarınızın ben şu an ımom omega kullanıyorum vitamin olarak onun dışında gynoferon kan ilacı magnorm magnezyum ağrılarım için bide erken doğum riskinden dolayı progestan bunları dr unuz yazar zaten ama vitamin olarak tek bi tane kullanılmalı
Srfn11 1ogrencianne Decavit elevit bana inanilmaz kabizlik yapti mafolmustum onu ictgm hafta doktorum imom i onerdi 2 aydir onu iciorum ztn kan tahlillerime duzenlide bakilior bir vitamin eksikligm soz konusu deil cok memnunum imom dan
nazende Sevcanesme decavit' bilemem ama regenesis max'ı elevit'twn çok daha rahat içiyorum, hiç rahatsız etmedi.
Hilossss 1ogrencianne sadece imom kullanıyorum Bende içeriğinde bir çok vitamin var bence doktorunuza danismalisiniz
AzraCaglar 1ogrencianne ben kullandım canım hatta doktorum öyle vermişti. Bi sıkıntı olmadı çok şükür. İstersen doktoruna telefon açıp sor yinede nolur nolmaz
Ozderr 1ogrencianne sağlık ocakları bedava diye mi neyse herkese veriyor 🙄 İmom da kullanıyorum doktor bana da decavti içme bırak dedi Decavitin dısında bi de sidefer var onun içeriği cok güzel ona ve imoma devam
1ogrencianne Ozderr doktor bana hiçbir şey kullanma vitamin olarak dedi yiyeceklerden al dedi de her şey de yenmiyor öyle. Aynen canım decavit, d vitamini, kan ilacı ücretsiz sağlık ocağında :)