3oglanannnesi ikizannesiiiiiiii 5 yılbaşından boyunca alan derken 2025 te çıktı daha 1 yılbaşından oldu şart yok herkese veriliyor merak etme
QueenBahar_ mahirim2026 hanımefendi diyor ki sigortasi olmayanlara para vermiyorlarmis ben onu diyorum
asilhelen Zeyneplemutluluk benim kuzenimin ilk bebeği doğdu ve sonra öldü 1 ay içinde. 2 çocuğu oldu ve şimdi 5000₺ alıyor
atesvesu ikizannesiiiiiiii sigorta ile alakası yok 3. Çocuğa 5 yaşını doldurana kadar aylık 5 bin veriliyor ikinci çocuğa da 1500 TL diye biliyorum
Zeyneplemutluluk minikimd inşallah canım çok ihtiyacım var eşim sigortası falan yok ama bugüne kadar hiçbir yardımdan yararlanamadık bundan da yararlanamam diye korkuyorum açıkçası
minikimd Zeyneplemutluluk yararlanırsın cnm bu yardım koşulsuz veriliyo hatta süt parası da veriyo ona PTT de başvurursun doğumdan sonra
Zeyneplemutluluk minikimd süt parası alamıyorum canım ilk kızımda da alamamıştım eşimin sigortası yok borç çıktı onu öderseniz alırsınız demişlerdi
minikimd iz_l344 ilk başvuruyo yapıyorsunuz onaylandıktan sonra sonraki ay yatmaya başlıyor tek seferlikse bankada direk alıyorsunuz değilse kart çıkartıp karta yatıyo