Kezya Yildizim ahhh canım yaa keşke öyle bi ihtimal olsa keşke aslında bi eşimle konuşmaya değeer de kesin oraya gideceğime bu parayı veririm der
Yildizim Kezya kız gel senşn orda vereceğin Doğum parasına burda en az 5 Doğum yaparsın 😂😂Doğumu 1250’ye yaptım ben epidurelle birlikte😅
Kezya Yildizim aynen diyprum ya daha memorial acı badem ne kadar onu bilmiyorum acı bademin fiyatlarına galan bakmıştım 12 bin falan yazıyordu. Anam çok para ya yazıktır günahtır valla neymiş servisn içinde karı kocaya ve bebekleriyle ilk yemek sunuyorlarmış akşam yemeği🤦🏻♀️ Yav ben o paralara en kral restaurantı kapatırım tüm sülaleyi çağırırım alla alla 😅
Tekmile Kezya bende memorialde doğurmayı düşünüyorum, doğum 6 bin falan diyorlar epiduralde +750 lira 😏 Sanki ne yaptırıyorlarsa 6 bin liralık
Kezya Tekmile yuhhh ya ben anlamıyorum niye bu kadar uçuşuyorlar işine gelmiyosa yaptırma derker sorsan Yildizim bak gördünmü arkadaşım doğuma 6bin epidural olursa +750₺ daha istemişler. Bunlar adam soyuyo bacım🥺
Yildizim Kezya Zaten sancıyı bizler çekiyoruz parayı onlar alıyor bir tuhaflık var sanki😂siz o paraya burda en az 5 Doğum yaparsını😂😂
Tekmile Kezya bizde Kayseriye şükrediyoduk, Ankarada en uygun 9 binden falan başlıyordu 😏 en iyisi el ele verip Adıyamana gidelim 🤣
Kezya Yildizim orda da öyledir bencce hasta yemeği değildr de doktor yemeğidir diğerlerin den farklı olduğu için özel görüntüsü veriyorlardır😕 kayserili anam bunlar kurnaz olurlar
Kezya Tekmile hahhh iyi dedin sen kaç haftalıksın😅ben 12+6 oldum yeni 12 dakika önce 😅 ekim 4 de doğum gözlemlendi seninkide yakın tarihlerdeyse servis tutar doluşur gideriz🤣🤣
Kezya aysedrmsgl yuhhh ya ağzımı bozacam ama bizim kayseri harbi bokunu çıkarmamışmı şu fiyatlara bakar mısın ya Tekmile
aysedrmsgl Kezya Şanlıurfa’da 100-150 epidural için ücret, arkadaşlardan öyle aldılar. Çok da uygun yani
aysedrmsgl Kezya haklısınız valla. Doğum+ bir günlük oda fiyatı+hepsi 1500’e doğumunu yaptı arkadaşım. Bi de bu sezaryen fiyatı