tuncesra Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de benden sonra evlenip bebeği olanlara o kadar özenerek bakıyordum ki... Kendimi onların yanında uzaylı gibi hissediyordum. Tüp bebek dediler. 5 ayrı doktoragittim, senin yumurta rezervin az dediler. Öyle üzüldüm, günlerce ağladım, içlendim, kendimi boynu bükük gibi hissettim. Marketten gidip bebek bezi alıyordum, bebeğim varmış gibi giysi alıyordum. En son depresyon ilacı kullanmaya başlamıştım üzüntüden. Ama Rabb'im hiç beklemediğim, tam umudumu kestim dediğim anda bana da nasip etti bir melek. Lütfen üzülme. Belki bir psikologla görüşebilirsin. Allah yazdığı zaman olacak inan bana. Hiçbir şey vaktinden önce de sonra da gelmiyor üzgünüm ki. Çok dua et ancak hayırlısını, sağlıklısını, sana hayır getirecek olanı dile. Bizim hayırlı olacağını düşündüğümüz, çok istediğimiz şeyler kimileyin hayır getirmeyebilir. Bunu unutmadan yaşamak gerek. Allah yardımcın olsun. Hayırlısını versin hakkında. İsteyen herkese Rabb'im bebek nasip etsin, sana da versin. Sakın umutsuzluğa kapılma.