znnnr Hanımlar ben elendim 🥲 adet oldum .. Daha önce birebir saraçoğlunun soğan küfü tarifini uygulayan var mı ? Var ise 15 gün yapılacak deniyor çocuk için birliktelik yaşarken o süreçte içmenin zararı olmaz mı ? Saraçoğlu diyor ki adetten iki günsonra başlayın ve 15 gün için . Bu 15 gün yumurtlama dönemine denk geliyor zararı olma mı acaba ?
cansukccc znnnr bana instagram yorumlardan biri ulaşmıştı ben soğan kürüyle hamile kaldım falan dedi bende tam o ay denicektim hamile kaldım denemedim ama hamile kalanlar çokmuş
parildayanyildiz2 znnnr bir zararı olmuyor canım birkaç kez kullanmış biri olarak söylüyorum ama soğan kürüyle gebelik de elde edememiştim edenleri çok duydum ama bende olmamıştı
tahamommy znnnr o ayı korunarak değerlendirebilirsiniz yada kür bitince korunmayı bırakabilirsiniz, soğan kürünün çok faydası var öncelikle içeriyi temizliyor, bi arkadaşım yumurtalık kistinden onun sayesinde kurtuldu
znnnr parildayanyildiz2 ya işte kısmet ne diyeceksin ben sadece yumurtlamaya zarar verir mi diye düşündüm bide bazıları şey yazmış o ay içtim soğan suyunu ertesi ay hamile kaldım diye ben oraya takıldım biraz aynı ayda olmuyor mu acaba
parildayanyildiz2 znnnr yumurtlamaya bir zararı olmuyor diye biliyorum canım evet birçok kişi hamile kalmış o şekilde rahmi temizlediğini duymuştum miyom fln varsa
znnnr parildayanyildiz2 benim aslında bileyim yok hani ama iki aydır korunmuyorum olmuyor dedim denesem mi
parildayanyildiz2 znnnr denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum ben 2 ay üst üste ve sonrasında yine denemiştim gebelik olmamıştı ama bir zararını da görmemiştim deneyebilirsin sana şifa olur inşallah
znnnr tahamommy inşallah ya çok teşekkür ederim öğretmenim de iki aya hamile kalmam lazım yoksa doğum yaza gelir planlar çöp olur 🥲🥲🥲 onun için acil çözümler lazım