cansuuhakann AYsegulusal valla bende çok şaşkınım ama hissediyor insan valla kalp atışı gibi 10 sn kadar sürüyor. Allah sana da hissettirsin tez zamanda inşallah kuzum ☺️♥️
Aysnurrr cansuuhakann ben kimseye kulak asmadım sonuçta bagırsak hareketi ile bebek kıpırtısı bam başka yerlerde oluyor anlıyorsun zaten. İlk olduğunda çok heyecanlanmıştım 🥰
bicirinannesi Kbrabdrhmn 😍 sevilmez mi hiç. onlar bizim pıt pıt atan ikinci kalbimiz . Çok şükür bin şükür 🤲🏻
Otherozge Tugbakaya yaa herkesin hissetmesi farklı yani tartışması saçma olmuş 😂 erken hisset geç hisset sonuç olarak orada tatlı mı tatlı bir bebiş var ❤️❤️🥰
Tugbakaya Otherozge hahaha aynen canım baya bi tepki göstermişti ki kimmiş o doktor isim ver bana diye 😂😂 kendisi baya geç hissetmiş herhalde
Elffertn bicirinannesi bende ilk 19.haftamda hissettim cnm anlatılmaz birçduygu şimdi 22+4üz daha sık hissediyorum bu da beni mutlu ediyo sürekli haraket etsin istiyorumm😊
bicirinannesi Elffertn evet canım gerçekten çok güzel bi duygu 😍 ben de sıklaşmasını bekliyorum sabırsızlıkla 😌 senin kız mı erkek mi canım
Zeynepkbsk cansuuhakann bende 14 haftamdayım ve 3 defa farklı günlerde hissettim canım ilk inanamamıştım ama sonradan emin oldum benimde ilk gebeligim cunki 😁 harika bişey gerçekten ve sürekli onu içimde hissetmek istiyorum hareket etsin diye çabalıyorum resmen 😂
Elffertn bicirinannesi erkek canım 16.haftada gösterdi kendini bana da bol bol tatlı yediriyo oğluşum bu haftalarda büyümeye de başladı artık
Meriipella1 14 haftalıkken bende hissediyodum böyle pıt pıt saniyelik şeyler anneme demiştim o senin kendi bağırsaklarındır dedi bana hiç öyle gelmiyodu ama şimdi 15+1 olduk canı isterse günde iki defa pıtlıyo 😍 hatta dün eşime dedim uzandığımda bişey içerden karnıma kapı tıklatır gibi iki kere pıt pıt vuruyo diye. Başkaları inanmadı ama ben hep bebeğim diye düşündüm hala da öyle düşünüyorum illa çok büyük tekmeler atmasına gerek yok ben burdayım diye kendisini belli ediyo meleğim isteyen inansın istemeyen inanmasın ama bana günlük hissettiriyo kendini ♥️
bicirinannesi Meriipella1 aynen canım yaa bana da inanmıyorlar nedense. Yok daha erkenmiş yok gazmış falan. Ben biliyorum ya bebeğimin olduğunu o mutluluk bana yeter ☺️ Evet öyle çok kuvvetli değil tabi ki. Sabah bi de akşamüstü hissettiriyor kendini😍 kimse inanmasın umrumda değil 😂
Meriipella1 @bicirinannesi gaz hareketi çok başka ama o pıt pıtlar çok başka kesinlikle gaz olduğuna falan inanmıyorum. Ben hissediyorum sende hissediyosun farkı zaten bilicek yaştayız çok şükür inadına yok bebek değildir diyenlere de sana göre öyle olsun diyorum polemiğe giremem kimseyle 🤪 keşke her dakika hissedebilsek böyle arada olunca ben tadını alamıyorum
bicirinannesi Meriipella1 evet yaa ben de hep hissetmek istiyorum oğluşumu 😌 Ben de kimseyi takmıyorum . Bu güzel duygunun keyfini çıkarıyorum
Minikkalbimm cansuuhakann canım bebeğin erkekse olabiliyomus erkek erken hareketleniyomus yani daha güçlü sanırım hareket aynıdır da 💁
bicirinannesi mmmm yok canım endişelenmene gerek yok bence. Ben de öyleydim. Hissetmiyorum, ne zaman hissedicem, uzun zamandır da gitmedim doktora, neden hissetmiyorum dedim durdum. Tam 19+3 te hissettim. Sen de hissedersin inşallah birkaç güne 🤲🏻
Sngl_mhmt Bende 17 haftalıkken hissettim gün içinde hissedemiyorum ama akşamları çok hissediyorum böyle sanki mısır patlıyor gibi pıt pıt hep sol tarafımda kasığıma yakın🤩