bicirinannesi Kızlar 19. Haftamda ilk defa hissettim oğluşumu. Muhteşem bi duygu çok değişik😍 pıt yapıyo bişey 5 saniye sonra yine pıt😌 Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah🤲🏻
lilamom bicirinannesi benimde ilk hamileligim 16. Haftadan beri hissediyorum tabi cok guclu tekmeler degil ama saniyelik hareketler zaten olunca insan bagirsakmi bebekmi ayirt ediyor insallah guclenir hareketleri :)
Elffertn bicirinannesi bende ilk 19.haftamda hissettim cnm anlatılmaz birçduygu şimdi 22+4üz daha sık hissediyorum bu da beni mutlu ediyo sürekli haraket etsin istiyorumm😊
cansuuhakann Ya saçma gelecek ama bunun aynısı bende dün yaşadım. Ve ilk gebeliğim ve 14.haftadayım daha 😂😂😂 ya imkansız gibi bişey şuan çocuğu hissetmem ama valla aynısı oldu ben hatta durduk yerde şok oldum. Elimi koydum hemen göbeğime bir 5 sn daha devam etti sonra durdu 😂😂
bicirinannesi cansuuhakann yok canım neden saçma olsun ki. Erken haftada hissedenlerden birisin o zaman ☺️ Ne güzel 😍
Askkokuluyavrum cansuuhakann bende 2 gün önce hissettim gibi oldu ama 💃🏻💃🏻 Bilmiyorum insAllah güzel evladımdir en çok da hissetmeyi iyi olduğunu bilmek icin istiyorum
cansuuhakann bicirinannesi valla ben çok şaşkınım şuan hani diyorlar ya 18-19 dan evvel imkansız hissedilmesi diye. Demek bebekti o hissettiğim. Bende kendimi kandırıyordum gazdır falan diye 😬
cansuuhakann Otherozge mümkün müymüş yani bu. Ay ben şok şuan. 18-19 dan evvel hissedilmez diyorlar da 😂
Tugbakaya Otherozge doktorum bana aslında 15. Haftada hissetmeye başlarsın ama anlamazsın demişti bunu buraya yazdığım için bi kadınla tartışmıştım doktorun kim ismi ne olamaz öyle bişey ben anneyim tecrübeliyim fln demişti çok komikti 😂
bicirinannesi lilamom evet canım ilerledikçe güçlenecek inşallah🤲🏻 Gerçekten ayırt edilebiliyor😌 onu hissetmek çok çok güzel😍
Otherozge cansuuhakann yok ya ben ciddi ciddi hissediyorum pıt pıt,ilk hamileliğim ama ayırabiliyorum bir haftadır hissediyorum yani şükür 🙏🏻❤️Çok güzel bi his 😂❤️
bicirinannesi issss kaç haftalıksın canım☺️ Ben de hani ya 19 olduk yok hissedemiyorum diyordum ertesi gün hissettirdi kendini😍
AYsegulusal cansuuhakann ayyy darısı başıma 16 haftada yiz çok istiyorum erkenden hissetmeyi benimle olduğunu bana hissettirmesini maşallah Size 🙏
cansuuhakann AYsegulusal valla bende çok şaşkınım ama hissediyor insan valla kalp atışı gibi 10 sn kadar sürüyor. Allah sana da hissettirsin tez zamanda inşallah kuzum ☺️♥️
lilamom bicirinannesi ben gun icinde cok hissetmiyorum mesela ama aksma ozellikle soluma uzanirsam yada sirt ustu kaymalar pitlamalar hissediyorum esimde dun soruyodu hatta ben ne zaman hissetcem diye sen daha bekle dedim😂 disardan hissedilmesi 6. Ayi buluyormus heralde
Aysnurrr cansuuhakann bende 15. Haftam biterken hissetmiştim suan 17 yiz ara ara hissettiriyor kendini 🥰❤️
Otherozge Tugbakaya yaa herkesin hissetmesi farklı yani tartışması saçma olmuş 😂 erken hisset geç hisset sonuç olarak orada tatlı mı tatlı bir bebiş var ❤️❤️🥰