happybusey svlsu ben çomel kalk yapıyorum şu an,hurma, ahududu yaprağı çayı,çok sancım yoksa korunmasız ilişki ve yine çok sancım yoksa 2 li merdiven çıkışı, ördek yürüyüşü sıcak duş anlicaginiz tüm tuşlara basıyorum şu an 😂
svlsu happybusey ahududu çayı dışında hepsini yaptım en çok bana hurma yaradı şuanlık ilişki şuan yapamıyorum jilet yaptım pişik olmuşum 🫢😂😅
happybusey svlsu ay çok acır o da 🥹geçmiş olsun valla bastık tüm tuşlara bu yeni sürüm bebeler mi inatçı artık bilmiyorum 🤣
ozlemkyahan busepolatt hareketlerde azalma varmı acaba sizde benim de ağrım kasılmalarım falan var ama hareketlerde ciddi azalma var doğuma kalmadığı için mi acaba
busepolatt ozlemkyahan evet var ama gün içinde yeteri kadar hareketi oluyo takip ediyorum sizde takip edin eğer çok çok azsa doktora bi danışın
rem_aden svlsu kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 37den itibaren primrose yağı kullandım, kontrolw diye gidip 5 cm açılmayla doğuma alındım, rahim ağzın çok yumuşacık demişti doktorum bu etkili oldu bence DİYE düşünüyorum. Bir de meme ucu masajı yapın 5-10 dk kasılmaları oldukça tetikliyor
svlsu rem_aden şimdi dediğin yağa baktımda bir çok kullanma şekli varmış sen nasıl kullandın biraz bilgi verebilir misin
rem_aden Momybus kapsül şeklinde onlar, 1300 mglık olanından kullandım. İğneyle bi yerinden delip fitil olarak attım her gece