svlsu Bugün doktor artık tüm tuşlara başa biliriz dedi hurma aldım var mı bunu yaptım işe yaradı diyen benle beraber bu serüvene eşlik etmek isteyen 😂😮💨
Kubraa06 svlsu doğumu başlatma olarak bilmiyorum ama doğum sancısı başlayınca egzersizleri yapmıştım ilk doğum olmasına rağmen çok hızlı sonuca varmıştım onları da araştırın mutlaka
busepolatt svlsu hurma ananas ahududu yaprağı çayı korunmasız ilişki evi kaldırıp ellrimle silme günlük 10 bin adım yürüme pilates topu egzersizler sıcak duş hepsini yaptım ne gelen var ne giden varsa başka önerisi bende bilmek isterim 😂
svlsu Kubraa06 hangi egzersizler videosu varsa link atar mısınız bu arada (duş almayı çok önerdiler sancı olunca)
burcu_burcu busepolatt siz bu şekilde yaptınız oldu da anlatıyorsunuz sandım sonu sürprizli gibi oldu 🤭 sağlıcakla gelsin inşallah vakti var demek ki
busepolatt burcu_burcu ahahahahah evet biraz öyle olmuş 😂 keşke doğursam ayy göğüs uçlarım bile sızlamaya başladı aşağıya baskı iğne batması sertleşme adet ağrısı gibi ağrılar ne ararsan var ama gelmiyyyyy😂😂
burcu_burcu Bende 26+4 ama ssvd yapmak istiyorum vakti gelince inşallah tüm önerileri unutmazsam yapabilirsem yapcam
ozlemkyahan busepolatt hareketlerde azalma varmı acaba sizde benim de ağrım kasılmalarım falan var ama hareketlerde ciddi azalma var doğuma kalmadığı için mi acaba
GirlandBoy_Mom svlsu kızıma hamileyken son günümde 1 cm açılmam vardı acildeki doktor sen normal yapmazsın dedi 3 kez çatı muayenesi yaptılar sonra sancım başladı hafiften yürüyüş yaptım belki 2 saate yakın biraz arttı sonra korunmasız ilişki oldu beni tetikleyen de bu olmuştu doktorum en son haftalarda önermişti zaten ilişkiden sonra sıcak su ile duş aldım ve gittiğimde 3 cm açılma ve suyum geldi o sırada 🥰
happybusey svlsu ben çomel kalk yapıyorum şu an,hurma, ahududu yaprağı çayı,çok sancım yoksa korunmasız ilişki ve yine çok sancım yoksa 2 li merdiven çıkışı, ördek yürüyüşü sıcak duş anlicaginiz tüm tuşlara basıyorum şu an 😂