senaaayslky Kızlar 18+6 ikiz bebişlere hamileyim 65 ile başlamıştım şuan 75 kiloyum daha 5 ay olmadan kendimi çok ağır hissediyorum diyet yapsam çocuklara zararı olur mu?
melisa_dfj senaaayslky ben 22 haftalık hamileyim ve şuan 11 kilo aldım nerdeyse 58 kiloyla hamile kaldım 69 kilo oldum hemde tek benimki😂 sen rahat ol o yüzden canım
_Medine senaaayslky 36 haftalıgiz 20 kilo aldım 29 haftadan beri aynı kilodayım artık bir kilo bile almadım masallah boyum uzun olduğu içinde göstermiyorum zaten takmayın zamanla herşey verilir 🙂↔️
melisa_dfj senaaayslky sağolasın canım önemsemiyorum artık taksamsa takmasam da alıyorum bedenim meyilli benim artık doğumdan sonra veririm diyorum sıkı bir diyetle
_Medine kbraast hamile nasıl 19.00 sonra kessin yemeği şekeri düşebilir az az sık sık yemesi lazım bence
sudeli4 senaaayslky tekil gebelikte 15 e kadar normal diyorlar doktorlar ama ikizlerde bu durum daha farklıdır mutlaka
_Medine senaaayslky ben aynı kaldım canım hiç takma aynı kilodayım 2 aydır son haftalarda bebek daha hızlı kilo alıyor 😍
Havin49_ senaaayslky ben ikiz hamileydim. İlk üç ay dışında diyet yapma dedi doktor 3 ayda 7 kilo verdim yemene içmene dikkat ettim 0 kg ile doğuma girdim