Ekonomist28- mavisanne0 bende 35+0 bugün en son 33+4 te gittim . Toplanma vardı. doktor kasılman var deriz magnezyum başladı sabah akşam. Perşembe günü kontrolüm var bakalım ne olacak. 35+6 da gitmiş olacağım..
happybusey mavisanne0 kizlar hiç korkmayın vücut ve bebek kendini doğuma hazırlıyor hazırlık kasılmaları bunlar hazırlık sancıları da olucak siz tabi doktorunuza her zaman danışın en azından içiniz rahat olur 🙏🏻ama korkulucak bişey yok merak etmeyin🌸
mavisanne0 happybusey teşekkür ederim ister istemez korkuyor insan ilk bebiş olduğu için yaşamadığım konular 🥲
happybusey mavisanne0 anlıyorum canım benimde ilk bebiş benide ebem bilgilendirmisti birkaç kere yalancı sancıyla hastaneye gidince gelme artık der gibisinden ordan biliyorum 😂
Ekonomist28- mavisanne0 benim ilk oğlum 41+3 te mecburu sezaryen oldu. Bu da öyle olacak 5 mayısa gün verdi ama bakalım..
mavisanne0 Bebekkuzu evet toplanıyorngibi da sağ tarafım bildiğiniz tümsek gibi oluyo dışardan bakılınca
Melike3506 mavisanne0 32. Haftamdayım bende 3 haftadır falan oluyor böyle sertleşiyor bir yerde toplaşıyor doktora sordum yalancı sancı dedi
myangelson mavisanne0 eğer bu kasılma anında hareket edince veya dinlenince geçmiyorsa, düzenli bir şekilde oluyorsa ve şiddeti artıyorsa gerçek sancidir doktora gidin