Hatice_00 betuldenk patates ve mantarlı sucuklu pide yaptım bide çay demlerim yanına bu gün böyle olsun 🤷♀️
betuldenk myangelson ben de şimdi oğlumla ıslak kek yaptım kaç gündür istiyor 😂😂 aslında bence çocukla mutfağa girmek güzel bir şey bedava etkinlik çok eğleniyorlar benim oğlum çok hevesli ama işte mutfak ekstra kirleniyor bazen sinir sabır taşıyor 😂😂😂😂
myangelson betuldenk benimki anlasa beraber yaparız da anlamıyor ki o da dolap çekmece dağıttı mutfak savaş alanı şuan 😅 oynasın hiç problem değil de birden gelen ağlama krizleri pacama yapışması ben tezgahta neredeysem orada önüme geçmeye çalışması falan baya zordu 😅 uyutunca en son açıp tepsiye dizme işini yaptım şimdi üstüne sos sürüp fırına atacağım 😅
betuldenk Yazmelegi_ tavuk sote, kremalı tavuk, tavuklu krep sarma(tavsiye ederim) püreli tavukkk aklıma gelenler bunlar😍
myangelson Yazmelegi_ mantarlı tavuk sote, tavuklu sultan kebabı, tavuklu pilav, korili tavuk, tavuk kalamar, tavuklu çökertme kebabı, fırında patates püreli tavuk sote vs vs tavuklu tarifler kalp ben 😅😅
fatma0623 betuldenk benim boğazdan çıkar bacım ikiz gebelik 🙂 manken gibi hatundum millet birbirini dürtüp beni gösterirdi 😍 şimdi Oburiks gibiyim gülünce ilk göbeğim sallanıyor 😂😂 15.hafta daha yolun başı bi de 🙂
betuldenk myangelson kız dondurucumda benimde pırasalı böreğim var yufkadan çıkarıp yapcam şimdiii aklımı çeldin😂
betuldenk fatma0623 ayyy allah bağışlasın sağlıkla gelsinler çok tatlı ya ikiz bebeklerr♥️♥️♥️ cinsiyeti belli mi😍 kaç kilo aldın
fatma0623 betuldenk içim şişti 14+5e kadar popoları dönüktü bugün çok fena oldum acilen gittik muayene esnasında baba ilk defa gelince ona şov yapıp gösterdiler 😂 erkek ikisi de 😍 2.5 kilo aldım
betuldenk fatma0623 oyyyy sağlıkla gelsinlerr ♥️♥️♥️ ben ilk hamileliğimde gebelik şekeri çıktı diyet yaptım aynı kiloyla doğuma gittim bakalım bunda nolcak 😂