kisbebisi Almirolie keşkek çoğu yerde yapilir aslında ama cesit cesit tabi, ben Karadenizliyim biz tavuklu yaparız. Bazi yerlerde uzerine salcali sos falan da yapıyorlar o bizde yok. Ben de daha iki gun once Adanali esime keskek yaptım 😂😅
betuldenk kisbebisi ben de tavuklu yapıyorum üstüne biz de salçalı sos yapıyoruz ben de eşimden önce bilmezdim kayınvalidemden öğrendim ondan sonra pratik bir yolunu buldum o bayağı uzun uzun dövüyordu keşkeği uğraşamam o kadar😂😂😂
kisbebisi betuldenk valla bugun cok useniyorum buzlukta haşlanmış fasulye vardı. Kuru fasulye pilav salata yapıcam fhdjdjs adam olana cok bile
betuldenk kisbebisi ayyy cacık yaparım ben genelde yanına bizim evde çok sevilen bir menü 🤤 bende fasulye haşlar atarım dondurucuya kolaylık oluyor
catlovermom betuldenk evet kahveli .granül kahveyi sütte eritip kekine döküyorum.kshveli şeyleri çok seviyorum
betuldenk catlovermom çok lezzetli bişey eşimin yengesinden öğrenmiştim bende bayılırım 😂 aklıma getirmişken alayım yapayım enerjim olursa çekim de yaparım hem😂😂
azra01 betuldenk evet canim cok guzel yemeklerimizde oyle birgün gelip görüp tatmak nasip olur insallah😊💖
myangelson betuldenk aslında böyle birşey yoktu içimden geldi 😂😂 köyden pırasa getirdim de yemeğini yapacaktım sonra aklıma pırasalı börek düştü dur bir yapayım dedim 13 buçuk aylık azı diş çıkartan bebeyle bıraz pişman oldum ama şükür kazasız belasız bitti pisirmesi kaldı 😅😅
betuldenk valeriaa_ patates salatası diyince aklıma gün tabağı gelmesi 😂 kızzzz gün yapan yok muu yapın da yiyelim 😂😂😛
aysgl330633 betuldenk teşekkür ederim uzunca zamandır yapmıyordum yemeği yaptım pilav kaldı bebiş uyudukça hallediyorum sağolasın🥰❤️