zehraclk0 1melekannesi3858 Ben de olmak istemiyordum falan ama şu an umarım yapar diyorum. En azından kafam rahat olur yaparsa
1melekannesi3858 zehraclk0 aynen öyle canım hayirlsii ne ise o olsun hakkında inşallah ben öyle dedim hep çünkü
5228 1melekannesi3858 Evet kullanıyorum canım antibiyotik çok şükür gerçekten çok panik biri oldum bu aralar canim
burcu_ks Kızlar bende yarın şehir hastanesinde serklaj olucam. İşlem sonrası sonda takılı mıydı? Tuvalete falan gidiyo muydunuz, yoksa belli bir süre yatmanız gerekti mi. Hastaneden taburcu olana kadar ki süreci merak ediyorum
ayox burcu_ks şimdiden geçmiş olsun..ben özelde oldum.sonda takılmadı çok şükür.2saat kadar kalkmak yasaktı sora kalkıp hem tuvaletime gittim hem de sorasinda yemeğe başladım çok şükür sürecim çok zorlamadi…uyuttular işlem sırasında sadece öncesi biraz korktum ama doktorum saolsun beni rahatlattı…
ayox burcu_ks şimdiden geçmiş olsun..ben özelde oldum.sonda takılmadı çok şükür.2saat kadar kalkmak yasaktı sora kalkıp hem tuvaletime gittim hem de sorasinda yemeğe başladım çok şükür sürecim çok zorlamadi…uyuttular işlem sırasında sadece öncesi biraz korktum ama doktorum saolsun beni rahatlattı…
Helenaaa burcu_ks işleme başlayınca uyuşturduktan sonra sonda takıldı ve bir kaç saat sonra çıkarıldı bende
1melekannesi3858 burcu_ks ben Kayseri şehir hastanesinde oldum sonda takıldı ve 6 saat lavobo yasak di kalkmak yasaktı
handehva burcu_ks çok geçmiş olsun bende cuma günü hacettepede oldum sonda takılmadı iki saat sonra kalkmaya başladım. Aynı gün taburcu oldum hastaneden
burcu_ks Çok teşekkür ederim. Benim bugün 4.günüm çok şükür baş ağrısı hariç bi ağrım olmadı. Normal de genel anestezi istiyodum fakat anestezici genel uyutursak bebek de uyur ve kalp atışı zayıflar dedi. Bende bunu göze alamadığım için sipinal oldum oda çok baş ağrısı yapıyormuş. Sizin olduğugunuzda rahim ağzı uzunluğunuz kaç mm di? Sonrasında nasıl yükseldi?
muge11 5228 Merhaba çok geçmiş olsun. Geçen hafta Serklaj oldum 0.7 mm di bugün kontrolüm vardı 13 mm olmuş vajinal bakmıştı az önce sümülsü bi akıntı oldu 18. Haftam bunun için doktorunuz bi şey dedi mi önemli bi şey mi acaba