1melekannesi3858 gmzefnn kişiye göre yapiyo herhalde bende yapmamışti gayet iyiydim ama yapan varmış burda ama amleiyat esnasında hiç bişey hissetmiyorsun uyandığında ağrı sancı hissedenler varmış ama ben normal halimdeydim bişeyim.yoktu
5228 1melekannesi3858 Nasılsin canım sana bişey sorcam 3 gün oldu sarklaj olalı bugün batişma sancı var ara ara birde sümüksü kahverengi leke geldi sendede oldumuki
1melekannesi3858 5228 öyle bı lekem olmadı canım kagverengi leke vardı ama sümüksü leke yoktu vajina ağrısı oluyo herkezde oluyo şuan yok benim şükür hiç bı ağrım ama şükür
5228 1melekannesi3858 bilmiyorum ya bugün vajinal ağrı var kahverengi sümüksü akinti geldi peçeteye yatıyorum zaten kanama olursa gel demişti doktorum iyice psikolojik olarak korkak oldum
1melekannesi3858 Cerenavc mrb cnm bende kısalık yoktu önlem amaclo oldu ilk gebeliğimde 18+3 de acil serklaj oldum 2 cm açılmam.olmustu 16 mm de serviks di serklaj olmuştum 38+3 de doğum yapmıştım ondan dolayı bunda önlem amaçlı oldu
Cerenavc 1melekannesi3858 anladım benim de ilk gebelikte biraz kısalık vardı da belirtsem mi acaba doktoruma ölçer mi acaba alttan muayene ile ölçer herhalde dimi
byzkds Cerenavc kesinlikle söylemelisiniz düzenli takip yapılması iyi olur, vajinal ölçüm daha garanti
5228 1melekannesi3858 Canım salı günü kontrolüm var ama idrar yaptıktan sonra kasılma gibi oluyor vajinamda ilk gebeligimde hiç böyle birşey yaşamadim bu sefer çok korkak oldum ya acile gitsemmi yoksa normal mi
1melekannesi3858 5228 kasılma dedigini anlamadım canım yani git veya gitme demem ama vajinada batma hissi varsa eğer normal yani o vajina batması ama kasılma ilk defa duydum
muge11 5228 Merhaba çok geçmiş olsun. Geçen hafta Serklaj oldum 0.7 mm di bugün kontrolüm vardı 13 mm olmuş vajinal bakmıştı az önce sümülsü bi akıntı oldu 18. Haftam bunun için doktorunuz bi şey dedi mi önemli bi şey mi acaba
5228 1melekannesi3858 idrar yaptıktan bı kaç dakkika sürdü idrarim varmiş gibi oluyor geçiyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bilmiyorum ya canım
1melekannesi3858 5228 hayır bence çünkü şuan antibiyotik kullaniyor olmalısınız çünkü yeni serklaj oldunu daha sanmıyorum enfeksiyon ama yinede için rahat değilse git bence
zehraclk0 1melekannesi3858 İlkinde de aynı yerde mi olmustunuz? Ben ilk serklajimi başka şehirde özel hastanede olmuştum bu sefer farklı bir sehirdeyim devlete gideceğim yapar mı yapmaz mı acaba endişelerim var. İlkinde olduysa ikincide de olur diye düşünüyorum ama takip edelim yapmayalım der mi acaba diye düşünmeden de edemiyorum
1melekannesi3858 zehraclk0 hayır ilkinde özel hastaneydi bunda devlet Hastanesi’nde oldum bana takip edlim felan dediler sürekli perinata gittim perinat da risk almayalım dedi yapalım dedi
zehraclk0 1melekannesi3858 Ben de olmak istemiyordum falan ama şu an umarım yapar diyorum. En azından kafam rahat olur yaparsa
5228 1melekannesi3858 Evet kullanıyorum canım antibiyotik çok şükür gerçekten çok panik biri oldum bu aralar canim