yektak GozdeKB ya içinemi doğdu inşallah öyledir erkek hissediyorum bende başından beri hepde ilk bebeğim erkek olsun istemişimdir sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏
GozdeKB yektak inşallah sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil 2.olur Rabbim nasip ederse bende ilk oğlum olsun istemiştim ama olmadı suan olacak inşallah 🥰
ysmncnr2023 Bugun 17 haftalık olduk göstermiyor bebiş herkes öğrenmiş ben kalmışım gibi 😅 ama herkes bu zamana kadar öğrenemediysen kızdır erkek hemen gösteriyor diyo hadi hayırlısı, sağlıklısı…
GozdeKB ysmncnr2023 alakası yok vala benim erkekmiş 14.haftada fetal dna ile öğrendim göstermiyor ama 😅
GozdeKB ysmncnr2023 vala benim yüzde 99 erkek ben bile göremediğim için inanamıyorum hala senin yerinde olmak daha kötü ama 😅
zeynep035 Bana 12 haftalıkken birşey gördüm söyleyeyım mı demıstı ben istemedim o an öğrenmek 17 haftada gıdıp öğrendım. Anladıgım kadarıyla doktorlar bırsey gördum dıyorsa genelde erkek ama bırseye benzettım dıorsa genelde kız oluyor sanıırm.