tubitolo24 elakemal canım ben dün akşam test yapmıştım çok çok silikti gözükmüyordu bile sabah ilk idrarla çizgi daha net çıktı sizde öyle yapın bence inşallah güzel haberler veririsiniz💖💖
elakemal tubitolo24 inşallah bugün yaptığım sizinki kadar belirgin değildi yarın sabah tekrar yapıcam inşallah
tubitolo24 Esma006 evet canım verdim çarşamba beta 55 ti cuma 200 olmuş dört katı dah önce kimyasallarım olduğu için doktor kan sulandırıcı iğne başlattı beta takibine gerek yok dedi ama ben duramıyorum sanırım tekrar teste gidicem 😂
Esma006 tubitolo24 bekle balim verme kan depolansin Allah’tan birşey olmazsa kan vs gelmezse evde yat uzun dinlen sulandırıcı vurul iki hafta sonra görürsün bebişi🥰
tubitolo24 Allahneverdiysee göz kararması ateş basması başka belirtim yoktu ama şuan çok fazla bel ağrım var
rabia06rabia Allahneverdiysee tubitolo24 hiç bı adet belirtim yok kızlar bu sabah test yaptım adete 2 gün var
rabia06rabia tubitolo24 2 gün kaldı cnm bklm adet olursam zaten yok demektir olmassam gidip kan veririm direk testle ugrasmam
tubitolo24 Allahneverdiysee evet canım gözüm kararıyordu ve ateş basıyordu birde ben regl olmadan 1 hafta önce göğüslerim çok ağrır şişerdi ama göğüsümde hiçbir şey yoktu gayet normaldi onu da kendime belirti saymıştım 😂