tugbaegehan bu aserme ve yeme konusunda yanilmalar olabiliyor. İlk oğlumda hiç bulantı vs.yasamadim ekşi aşerdim tatlı da yiyordum. İkinci gebeliğim şimdi. Yine oğlum olacak. Bunda ilk aylarda mide bulantısı çektim bir şey yiyemedigim çok zaman oldu. Tatlı canım çekmedi hiç. Ekşi de asermedim. Domates yedim bir ara acayip domates peynir deli gibi canım çekiyordu bulantilar geçtikten sonra 🤣 tatlı da bayramda yemeye başladım ondan önce hiç canım istemiyordu. Bu ara coştu bizim oğlan habire yediriyor bu defa. Çiğköfte de yiyesim geldi hâlâ var o his. Bir de lahana dolması çekmişti canım annemin yaptigindan. Ama hâlâ o tadı bulamadım yedim ama o tat tutmadı, annem de yaptı o eski yaptığına benzemiyordu 🤣 ekşi ve tatlı konusunda cinsiyet yanıltabiliyor bence değişiyor çocuktan çocuğa. İlk oglumda bir dönem de acayip acı biber yemiştim mesela bunda öyle bir istek olmadı. Bir de ilk hamileliğimde avakado yiyememistim aşırı tiksinmistim ama bu hamileliğimde kolay tüketiyorum. Sivilcelenme de olmadı aksine cildim bir başka parlıyor kendimi daha çok beğeniyorum. 🤣 Kilo alımı da tuhaf oldu ilk oğlumda ilk 5 ay hiç karnım yoktu bu gebeligimde daha erken çıktı ve kalça kısmından çok büyüdü silikon yaptırmış gibi duruyor enteresan oldu ikisi de farklı ama cinsiyet aynı 😁